0 accreditatie
punten

Online rondetafel: Hoe blijf je als dierenarts autonoom?

  27 november 2023  in Online

De mogelijkheid om als dierenarts-professional, zonder inmenging, zoveel mogelijk je eigen keuzes te kunnen maken is belangrijk. Want alleen zo kun je een optimale bijdrage leveren aan het bewaken van diergezondheid, dierenwelzijn en de volksgezondheid. Er spelen op dit moment diverse ontwikkelingen die deze autonomie van de dierenarts raken. Denk daarbij aan zaken als digitalisering, […]


Inschrijven voor dit evenement

De mogelijkheid om als dierenarts-professional, zonder inmenging, zoveel mogelijk je eigen keuzes te kunnen maken is belangrijk. Want alleen zo kun je een optimale bijdrage leveren aan het bewaken van diergezondheid, dierenwelzijn en de volksgezondheid.

Er spelen op dit moment diverse ontwikkelingen die deze autonomie van de dierenarts raken. Denk daarbij aan zaken als digitalisering, de discussie over de bevoegdheden van paraveterinairen, ketenvorming of de aanbevelingen die volgen uit het Berenschot-rapport op het gebied van kwaliteitsborging. Dit roept de vraag op of we de autonomie van dierenartsen niet beter moeten beschermen en zo ja, hoe dan?

Tijdens de rondetafel gaan hierover graag met je in gesprek. Meepraten? Van harte welkom!

De rondetafel is exclusief voor leden van de KNMvD.

Locatie

Online

Programma

19.00 uur: Welkom en rondetafelgesprek aan de hand van stellingen
20.00 uur: slot

Kosten

KNMvD-lid € 0,00

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving. Enkele dagen voor de cursusdatum ontvang je een e-mail met praktische informatie.

Nog geen Vet-login?

Als dierenarts (KNMvD en niet KNMvD lid) kun je hier een Vet-login aanvragen.

Belangrijke informatie:

Datum
27 november 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Online
Doelgroep
Dierenarts