0 accreditatie
punten

Rondetafelsessie Cluster Gezelschapsdieren – Spoedzorg & Tuchtrecht

  30 mei 2023  in Aan de Gaag - Maasland

Hoe kunnen we de grote vraag naar spoedzorg als gezelschapsdierenartsen het hoofd bieden? En hoe zwaar weegt het huidige tuchtrechtsysteem op het welzijn van onze beroepsgroep? Belangrijke thema’s waar het bestuur van KNMvD Cluster Gezelschapsdieren graag met jou over van gedachten wil wisselen. Kom ook en praat mee tijdens een van de rondetafelsessies in april, mei, juni en juli. Deelname is gratis.


Inschrijven voor dit evenement

Het bestuur van Cluster gezelschapsdieren wil graag in contact komen met zijn leden. Daarom organiseren wij in april, mei en juni vijf rondetafelsessies. Tijdens deze bijeenkomsten bespreken we twee belangrijke kwesties binnen de diergeneeskunde.

Het welzijn van dierenartsen, met bijzondere aandacht voor het tuchtcollege, en de spoedzorg. Dit zijn twee belangrijke punten waar huidig beleid misschien op verbeterd moet worden, of nieuw beleid voor nodig is. Wij horen graag waar jullie in de praktijk tegenaan lopen, en jullie de kans geven om mee te discussiëren en mee te denken over deze onderwerpen.

De rondetafels vinden plaats verspreid door het land op verschillende momenten, de sessies starten om 19:00 met koffie en wat lekkers en eindigen ongeveer om 22:00 uur met een borrel.

  • Dinsdag 30 mei – Aan de Gaag – Maasland
  • Woensdag 5 juli – Radcon – Velp

Klik hier om je aan te melden!

Gratis
De rondetafels zijn gratis voor zowel KNMvD-leden als niet-leden. Neem dus vooral je collega uit de praktijk mee!

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk met je persoonlijke Vet-login. Na je digitale aanmelding ontvang je een bericht van inschrijving. Enkele dagen voor de cursusdatum ontvang je een e-mail met praktische informatie.

Vet-login
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.

Nog geen Vet-login?
Als dierenarts (KNMvD en niet KNMvD lid) kun je hier een Vet-login aanvragen.

Annulering:
Let op: er zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Annulering kan alleen schriftelijk of per e-mail plaatsvinden. Telefonische annuleringen dienen altijd schriftelijk door de deelnemer te worden bevestigd. De KNMvD stuurt bij ontvangst van een annulering te allen tijde een bevestiging van die annulering. Annuleringen kun je doorgeven aan de afdeling Congressen en Evenementen, via cene@knmvd.nl

LET OP: Wij communiceren met je via het e-mailadres waarmee je met je VET login bent ingelogd. Hopelijk gebruik jij hiervoor een persoonlijk e-mailadres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
30 mei 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Overig
Doelgroep
Gezelschapsdieren