0 accreditatie
punten

SAVE THE DATE Jongerencongres

  30 mei 2023  in Oud-Turnhout (België)

Op dinsdagmiddag 30 mei 2023 organiseren Belgian Feed Association (BFA), Nederlandse Vereniging voor de Diervoederindustrie (Nevedi) en Feed Design Lab (FDL) het Jongerencongres met het thema ‘Eiwit van de toekomst: welke rol speelt de dierlijke sector?‘


Inschrijven voor dit evenement

Op dinsdagmiddag 30 mei 2023 organiseren Belgian Feed Association (BFA), Nederlandse Vereniging voor de Diervoederindustrie (Nevedi) en Feed Design Lab (FDL) het Jongerencongres met het thema ‘Eiwit van de toekomst: welke rol speelt de dierlijke sector?‘ in Oud-Turnhout (België). De wereld heeft nood aan efficiënt geproduceerde eiwitten om de sterke bevolkingsgroei en de klimaatuitdaging het hoofd te bieden. Dat is een feit. Maar kiezen we dan voor plantaardige of dierlijke eiwitten, of zijn beide nodig?

Hebben dierlijke eiwitten een grotere ecologische voetafdruk dan plantaardige eiwitten? Zijn dierlijke producten goed voor onze gezondheid, of net niet? Is de consument klaar voor deze eiwittransitie? Welke alternatieve eiwitbronnen voor diervoeder hebben de meeste kans tot succes?

De diervoederindustrie speelt een belangrijke rol in de eiwitstrategie van de toekomst. Wil je weten welke rol, ben je jonger dan 40 jaar, zet dan 30 mei in je agenda en kom dan naar het 7e Jongerencongres! Wil je het event sponsoren of wil je meer informatie? Ga dan naar onze website!

Belangrijke informatie:

Datum
30 mei 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Congres
Vakgebieden
One Health
Doelgroep
Diersoort overschrijdend
Jonge dierenarts < 5 jaar na afstuderen