0 accreditatie
punten

Spoed Module 2: Aanpak van anemie, stollingsstoornissen, icterus en azotemie

  29 oktober 2020  in Nieuwegein

Korte inleiding: Houd het hoofd koel, en werk snel en gestructureerd… De focus ligt op de gestructureerde aanpak van klassieke spoedscenario’s. Hoe werk je snel en efficiënt, maar toch compleet wanneer je in spoed geconfronteerd wordt met een ernstige anemie, stollingsstoornis, icterus en/of azotemie? Welke stappen neem je, en vooral, waarom? Speker(s)/Docent(en): Kris Gommeren Datum/data: […]


Inschrijven voor dit evenement

Korte inleiding:
Houd het hoofd koel, en werk snel en gestructureerd…
De focus ligt op de gestructureerde aanpak van klassieke spoedscenario’s. Hoe werk je snel en efficiënt, maar toch compleet wanneer je in spoed geconfronteerd wordt met een ernstige anemie, stollingsstoornis, icterus en/of azotemie? Welke stappen neem je, en vooral, waarom?

Speker(s)/Docent(en): Kris Gommeren

Datum/data: 29 oktober 2020
Tijdstip: 19:30 – 22:15 uur (ontvangst om 19.00 uur)

Programma:
In deze modules gaan we te werk aan de hand van klinische scenario’s, ofwel aangehaald door de lesgever, maar nog beter aangereikt door de deelnemers zelf. Deelnemers hebben op het einde van deze module een goede kennis over differentiaaldiagnoses van vaak voorkomende problemen. Dit geeft een beter inzicht in het belang van sommige bevindingen uit het klinisch onderzoek. Daarenboven laat dit hen toe om eenvoudig de correcte bijkomende onderzoeken te selecteren, alsook de juiste ondersteunende behandeling op te durven starten.

Locatie:
IVC Evidensia Academy
Nijverheidsweg 1b
3433 NP Nieuwegein

Kosten:
€ 130.00 excl. BTW (Evidensia medewerkers)
€ 155.00 excl. BTW (externe artsen)

Doelgroep:
Dierenartsen werkzaam in Nederland die geconfronteerd worden met spoedpatiënten.

Overige opmerkingen:
Dit onderwijs vindt plaats d.m.v. een fysieke bijeenkomst. Als er veranderingen zijn in de situatie m.b.t. het coronavirus zullen we het omzetten in online onderwijs.

Belangrijke informatie:

Datum
29 oktober 2020
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Diersoort overschrijdend