0 accreditatie
punten

Training ‘Signaleren verminderde dierzorg’ (open inschrijving)

 

Speciaal voor beroepsmatige bezoekers op veehouderijbedrijven (erfbetreders) is de training ‘signaleren verminderde dierzorg’ ontwikkeld. Tijdens de training krijgt u handvatten aangereikt: met behulp van casussen en foto’s discussieert u met andere erfbetreders uit uw regio welke signalen wijzen op verminderde zorg voor dieren. En welke acties u dan kunt ondernemen.


Inschrijven voor dit evenement

U speelt een belangrijke rol om verminderde dierzorg bij uw klant op tijd een halt toe te roepen. Dankzij uw alerte houding helpt u veehouders op het juiste spoor te krijgen. Speciaal voor beroepsmatige bezoekers op veehouderijbedrijven (erfbetreders) is de training ‘signaleren verminderde dierzorg’ ontwikkeld. Tijdens de training krijgt u handvatten aangereikt: met behulp van casussen en foto’s discussieert u met andere erfbetreders uit uw regio welke signalen wijzen op verminderde zorg voor dieren. En welke acties u dan kunt ondernemen.

Programma
De training beslaat een dagdeel en een dagdeel als terugkom moment. We besteden o.a. aandacht aan:

Bewust worden van dilemma’s
Herkennen van signalen
Keuze maken en handelen

Aanmelden en kosten
Via deze site kunt u zich aanmelden voor een datum en locatie. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van het Vertrouwensloket een bevestiging.
De kosten voor deze training bedragen 130,- euro per persoon excl. BTW. Dit is inclusief het terugkom moment en de lunch.
Indien u na aanmelding toch wilt annuleren, dan kunt u zich kosteloos afmelden tot 3 weken voor de cursusdatum.

Meer weten?
Meer informatie over de training leest u in de flyer Training Signaleren verminderde dierzorg versie 2019-06.
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@vertrouwensloketwelzijnlandbouwhuisdieren.nl

Belangrijke informatie:

Accreditatie punten
0 punten
Doelgroep
Landbouwhuisdieren