0 accreditatie
punten

Training VertrouwensContactPersoon

  9 mei 2023  in Centraal in Nederland

Naast het beschikbaar stellen van een pool van vertrouwenspersonen bieden wij ook een training aan om één of meerdere medewerkers op te leiden tot interne VertrouwensContactPersoon (VCP). De VCP zorgt voor extra laagdrempelige opvang en begeleiding, in de vorm van gesprekken, voor collega’s die te maken hebben (gehad) met ongewenste omgangsvormen. Tijdens deze training leer je welke gesprekstechnieken je het beste in kan zetten om je collega’s de steun te bieden die hij/zij nodig hebben wanneer zij ongewenste omgangsvormen hebben ervaren. Daarnaast wordt er voldoende ruimte gegeven om, samen met een ervaren vertrouwenspersoon, het geleerde in de praktijk te zetten door samen gesprekken te oefenen.


Inschrijven voor dit evenement

Ben jij een dierenarts, paraveterinair, assistente of praktijkmanager en wil jij leren hoe je jouw collega’s het beste kan ondersteunen? Via onderstaande button kan jij je aanmelden voor de training. Inschrijven kan tot en met 24 april.

Praktische gegevens:

  • Datum training: 9 mei
  • Starttijd: 13.30 uur
  • Duur: 4 uur
  • Kosten: €347, 95 (excl. btw)
  • Locatie: Centraal in Nederland

De vertrouwenspersoon die haar ervaringen, kennis en expertise zal inzetten tijdens deze training is Angela van Buuren-Evers

 

 

Belangrijke informatie:

Datum
9 mei 2023
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Doelgroep
Dierenarts