6 accreditatie
punten

Utrecht Vet Event 2022

  11 juni 2022  in Jaarbeurs - Utrecht

De 6e editie van Utrecht Vet Event wordt opnieuw georganiseerd in De Jaarbeurs, spéciaal voor gezelschapsdierenartsen én assistenten/paraveterinairen. Nationale en internationale sprekers presenteren praktijkgericht programma in het congresgedeelte SuperNova van De Jaarbeurs.


Inschrijven voor dit evenement
Complete nascholingsdag op zaterdag 11 juni 2022

De 6e editie van Utrecht Vet Event wordt opnieuw georganiseerd in De Jaarbeurs, spéciaal voor gezelschapsdierenartsen én assistenten/paraveterinairen. Nationale en internationale sprekers presenteren praktijkgericht programma in het congresgedeelte SuperNova van De Jaarbeurs.
Voor deze “uitgestelde” 6e editie is het gelukt om een krachtig sprekerspanel samen te stellen! De introductielezing wordt dit jaar verzorgd door Alison Lambert. In haar presentatie gaat zij in op “Great customer experience and brilliant patient care….tricks and apporaches we have learned due to COVID-19 that we need to cherish!.
Vervolgens zijn er maar liefst vijf keuzesessies! Naast 3 klinische stromen en de Team & Management stroom is er dit jaar ook de mogelijkheid om in te schrijven voor meer kleinschalige en interactieve sessies in de Dome Tent. Daarmee kan er naar persoonlijke interesse een aansprekende en complete nascholingsdag “op maat” worden gevolgd.

UVE’22 biedt een praktijkgericht en interactief programma voor zowel dierenarts als assistent & paraveterinair. Na het vakinhoudelijke programma sluit UVE’22 af met een diner, hapjes en entertainment. Afgelopen jaren zorgden Nederlandse topartiesten Miss Montreal [2015], VanVelzen & band [2016], Nielson [2017], Iris Hond [2018] en Jeroen van der Boom [2019] voor de spetterende afsluiting van Utrecht Vet Event. Aankomend jaar met hopelijk de COVID-19 pandemie achter ons, wordt gekozen voor een avondvullend programma die volledig in het teken staat van sociaal netwerken. Op 11 juni 2022, de 6e editie van Utrecht Vet Event wordt er weer uitgepakt met een feestelijke afsluiting.

Dierenarts: Vakinhoudelijk,  tussen 9:30 – 18:10 uur

UVE’22 bestaat uit een aantrekkelijk en praktijkgericht programma met keuzesessies voor dierenartsen, maar ook voor paraveterinairen en assistenten is er een aantrekkelijk programma. UVE’22 bestaat aankomend jaar voor dierenartsen uit drie klinische stromen, de nieuwe kleinschalige stroom in de Dome Tent en voor het tweede opeenvolgende jaar is er de Team & Management stroom voor alle praktijkmedewerkers, praktijkmanagers, dierenartsen én paraveterinairen! Klik hier voor het programma voor dierenartsen.

  • Divers & Praktijkgericht
  • Internationale topsprekers
  • 6 nascholingspunten
  • 4 keuzesessies
Paraveterinair/assistente: 15 sprekers geven invulling aan complete veterinaire congresdag

Speciaal voor assistent en paraveterinair bestaat UVE’22 uit een aantrekkelijk en gevarieerd programma met twee keuzesessies die volledig worden ingevuld met praktisch toepasbare kennis voor assistenten in de praktijk. Het programma bestaat uit lezingen over o.a. laboratoriumdiagnostiek, diagnostische beeldvorming en internistische problemen. Klik hier voor het programma voor paraveterinairen.

  • 2 keuzesessies
  • 80% Nederlandstalig
  • Praktisch toepasbaar
  • Sociaal én Entertainment vanaf 18:10 uur

Klik hier voor verdere informatie

Avondprogramma

Na afloop van het vakinhoudelijke programma sluit UVE’22 om 17:50 uur af met de uitgebreide borrel Bits & Bites, hapjes en entertainment. Niemand minder dan Xander de Buisonjé zal dit jaar zorgen voor een spetterende afsluiting van het Utrecht Vet Event

Jubileum KNMvD Cluster Gezelschapsdieren

Aansluitend op het Utrecht Vet Event viert het KNMvD Cluster Gezelschapsdieren ook haar 75 jarig jubileum. Graag willen wij alle leden van het Cluster Gezelschapsdieren uitnodigen om samen met ons het glas te heffen.

75 jaar is een hele prestatie, dit moet dan ook groots gevierd worden. Na de coronacrisis is er vooral behoefte aan gezelligheid, verbinding en ontspanning, dus vieren wij ons 75 jarig bestaan met een heuse KNMvD Pub Quiz onder het genot van een hapje en een drankje. Heb jij na tijden van isolatie en drukte wel zin in een informele competitie? Trommel dan een team op, daag je vrienden, collega’s of oud-studiegenoten uit en maak kans op leuke prijzen voor jou en je hele team. De hoofdprijs is een teamuitje naar keuze ter waarde van €500,-.

Haal jij je algemene kennis uit het vet? Regelen wij die vette snacks!
Schrijf je – bij het kopen van kaartjes voor Utrecht Vet Event – direct (gratis) in voor de KNMvD PubQuiz. Een team mag bestaan uit maximaal  5 personen.

Alvast in de stemming komen? Je kunt nu al bonuspunten verdienen met de PupVraag. Verzin een zo origineel mogelijk antwoord op de onderstaande vraag, de winnaars worden bekend gemaakt tijdens de PubQuiz.

Ontwerp het perfecte hondenras en geef het een naam. Wat maakt jouw ras zo perfect?

Quizmasters Bart en Michiel
Bart Meijer is bekend als presentator van het Klokhuis, het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu en de Beste Vrienden Quiz. Hij presenteert regelmatig grote publieksevenementen zoals de Vragendagen in het Amsterdamse NEMO en de intocht van de dinosaurus Trix in museum Naturalis in Leiden.
Michiel Eijsbouts is zijn vaste assistent, redacteur en onverbiddelijk jurylid. Eijsbouts heeft zijn sporen verdiend als vragenmaker bij tv-programma’s als Met Het Mes Op Tafel, TROS Triviant, Lingo en De Slimste Mens. In zijn vrije tijd houdt hij verscheidene pubquizzen in het land draaiende.

Foto: Lizzy Ann

Belangrijke informatie:

Datum
11 juni 2022
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Congres
Doelgroep
Dierenarts
Paraveterinair