6 accreditatie
punten

Utrecht Vet Event 2023

  10 juni 2023  in de Jaarbeurs - Utrecht

Op zaterdag 10 juni organiseert Proveto de 7e editie van Utrecht Vet Event in de Jaarbeurs. Afgelopen jaren is Utrecht Vet Event uitgegroeid tot de grootste veterinaire congresdag van Nederland voor gezelschapsdierenarts, paraveterinair én praktijkmanager met bijna 700 deelnemers en een grote beursvloer met > 40 partners. In samenwerking met het veterinaire bedrijfsleven wordt een […]


Inschrijven voor dit evenement

Op zaterdag 10 juni organiseert Proveto de 7e editie van Utrecht Vet Event in de Jaarbeurs. Afgelopen jaren is Utrecht Vet Event uitgegroeid tot de grootste veterinaire congresdag van Nederland voor gezelschapsdierenarts, paraveterinair én praktijkmanager met bijna 700 deelnemers en een grote beursvloer met > 40 partners.

In samenwerking met het veterinaire bedrijfsleven wordt een aansprekende dag georganiseerd met een vakinhoudelijke dagprogramma, verschillende klinische streams en een ontzettend leuk avondprogramma met dit jaar de enige echte Crazy Pianos.

Opnieuw staat er een ijzersterk programma met veel verschillende sprekers uit binnen- en buitenland. Internationale sprekers die dit jaar naar Utrecht Vet Event komen zijn kattenspecialiste Kerry Rolph (KN), orthopedische spreker Richard Meeson en bijvoorbeeld Laura Cole die gespecialiseerd is in Emergency and Critical Care.

Hiernaast zullen veel verschillende bekende Nederlandse sprekers betrokken zijn in de verschillende streams, waaronder: Gert ter Haar, Janny de Grauw, Stijn Niessen, Hans Kooistra, Björn Meij, Margreet Vroom, Sara Galac, Marieke Knies, maar ook Eveline Groeneveld, Esther Hagen-Plantinga en bijvoorbeeld Marja de Jong.

Utrecht Vet Event 2023 biedt óók voor de paraveterinair een interessante en gevarieerde nascholingsdag met een keuze uit twee klinische sessies. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. gedrag, endocrinologie, anesthesie, gebitsproblemen, voedselallergie, spoed en laboratoriumdiagnostiek.

De Team & Management stream is er voor dierenartsen én paraveterinairen, maar is zeker een aanrader voor praktijkmanagers en andere medewerkers in de dierenkliniek. Naast Carolyne Crowe uit Groot-Brittannië zullen verschillende Nederlandse sprekers invulling geven aan deze presentaties.

Utrecht Vet Event eindigt met een inspirerende lezing door niemand minder dan professor Erik Scherder, neuropsycholoog, schrijver van verschillende boeken en bekend van tv-programma’s over de werking van ons brein. In zijn lezing “The busier, the better?!” gaat hij in op de werking van het brein, motivatie en werkstress.

Belangrijke informatie:

Datum
10 juni 2023
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Congres
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Gezelschapsdieren