6 accreditatie
punten

Veeartsenij festival 2024 (dierenartsen)

  14 september 2024  in Anatomiegebouw Utrecht Bekkerstraat 141 3572SG Utrecht Nederland

Zaterdag 14 september 2024 wordt alweer de derde editie van het Veeartsenij festival gehouden.


Inschrijven voor dit evenement

Het Anatomiegebouw, de tuinen en de parkeerplaats voor het voormalige diergeneeskunde terrein worden omgetoverd tot een heus festivalterrein waar leren hand in hand gaan met een ontspannen sfeer.

Volg de practica – lezingen – rondleidingen, ontspan je in het sociale hart, vaar over de grachten in de rondvaartboot, ontsnap uit de escaperoom of kom naar een mastercalss (max 4 personen) over radiologie, interne geneeskunde of anesthesiologie.

Wat ga je leren?

Er zijn 2 zalen met lezingen voor zowel dierenartsen als paraveterinairen. Los daarvan zijn er zalen met lezingen apart voor dierenartsen en paraveterinairen. In het practicum test je je vaardigheden en leer je nieuwe technieken aan. In de spreekkamers worden de masterclasses gegeven waar je met maximaal 4 personen een lezing volgt over interne geneeskunde, anesthesiologie of radiologie. Ook dit jaar zullen er weer rondleidingen gegeven en vaart de boot je over de grachten van Utrecht. Daarnaast kun je volop ontspannen en genieten in het sociale hart.
Ter Leering ende Vermaeck gecombineerd in de sferen van weleer.

Op zaterdag 14 september 2024 worden het Anatomiegebouw en de tuinen van het voormalig diergeneeskunde terrein omgetoverd tot een festivalterrein voor het derde VEEARTSENIJ FESTIVAL.

De beoordelingen na de tweede editie waren lovend waarbij we gemiddeld een 9 scoorde! Dat gaan we dit jaar ook zeker halen!

Het veeartsenijfestival is ook een prachtige gelegenheid voor een fantastisch bedrijfsuitje: samen leren, samen ontspannen en genieten van het heerlijke eten en drinken. Een win-win!

Kom gezellig met je collega’s, volg in kleine groepen lezingen in de festival tenten op het terrein van het Anatomiegebouw of volg een grotere lezing in het Anatomisch theater. Stel je vragen aan de specialisten in opleiding in de spreekkamers en krijg vertrouwen in het uitvoeren van ingrepen bij de practica stations in de grote tent!

Er is nog veel meer te doen! Het programma is gedeeltelijk bekend (zie hier beneden). Het is al wel mogelijk om je in te schrijven met een mooie Early Bird korting tot 1 mei.

Voor het inschrijven van paraveterinairen kun je inschrijven via de pagina voor paraveterinairen: Veeartsenij festival 2024 (paraveterinairen) | Vetami

Belangrijke informatie:

Datum
14 september 2024
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Lezing
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Gezelschapsdieren