6 accreditatie
punten

Verdiepingsdag Anesthesie gevorderden

  27 mei 2024  in Vetami Trainingscentrum Laageinde 3 4013CT Kapel-Avezaath Nederland

Deze verdiepingsdag volgt op de cursus anesthesie gevorderden. Het de bedoeling dat we op een open en veilige manier ervaringen uitwisselen, kennis opfrissen en verder verduidelijken. Ook zullen er casuistieken door de docenten zelf worden ingebracht en deze worden gezamenlijk besproken. Het is de bedoeling dat je nog zekerder, dan je al stond, in de […]


Inschrijven voor dit evenement

Deze verdiepingsdag volgt op de cursus anesthesie gevorderden. Het de bedoeling dat we op een open en veilige manier ervaringen uitwisselen, kennis opfrissen en verder verduidelijken. Ook zullen er casuistieken door de docenten zelf worden ingebracht en deze worden gezamenlijk besproken. Het is de bedoeling dat je nog zekerder, dan je al stond, in de anesthesie staat.

Van, door en met elkaar leren; dat is de hoofd insteek van deze dag.

Wat ga je leren?

Er worden casuïstieken uit de praktijk besproken waar dingen (bijna) mis gingen, hoe dit is opgepakt en of dat wellicht anders had gemoeten.

Er worden onderling ervaringen uitgewisseld en we bespreken welke veranderingen zijn doorgevoerd in de klinieken en wat daarbij werkt en niet.

We ontvangen graag vooraf de onderwerpen die jij graag behandeld zou willen hebben gedurende de verdiepingsdag.
Vanwege de vele verzoeken om een terugkomdag te organiseren voor de deelnemers aan de 5-daagse gevorderden cursus anesthesie van 2022 en 2023 bieden we hierbij deze interessante verdiepingsdag Anesthesie aan. Tijdens deze interactieve dag zullen beide docenten Drs. Hans Nieuwendijk en Dr. Hugo van Oostrom, Dipl. ECVAA aanwezig zijn.

Tijdens de anesthesie gevorderden cursus is er veel kennis en informatie gedeeld. Na de cursus wordt deze door iedere cursist in de praktijk gebracht. Daarbij liep je mogelijk tegen dingen aan en ervaarde je wat wel en niet werkt. Ook ontstaan er weer nieuwe vragen of wil je even herhalen hoe het ook weer zat.

Tijdens deze verdiepingsdag is het de bedoeling dat we op een ontspannen en open manier onderling ervaringen uitwisselen. We gaan bespreken welke veranderingen jullie na de cursus in de praktijk hebben doorgevoerd of geprobeerd. Wat werkte heel goed? Wat juist minder? Welke vragen of onduidelijkheden kwamen naar boven? Er zal uiteraard veel ruimte zijn voor vragen die je nog steeds had, weer hebt, of die bij het uitproberen van dingen nieuw zijn opgekomen.

Wij, de docenten, zullen zelf ook casuïstieken uit de praktijk bespreken waar dingen (bijna) mis gingen, hoe dit is opgepakt en of dat wellicht anders had gemoeten.

Om deze dag optimaal te benutten is het belangrijk dat jullie van tevoren aangeven welke onderwerpen je zeker wilt bespreken en op welke specifieke vragen je zeker antwoord wilt hebben. Je hebt dus eigen sturing op deze dag!

Uiteindelijk willen we via een sterk interactieve dag van en met elkaar verder leren!

Belangrijke informatie:

Datum
27 mei 2024
Accreditatie punten
6 punten
Categorie
Cursus
Vakgebieden
Anesthesie
Doelgroep
Gezelschapsdieren