0 accreditatie
punten

Voorkomen van hittestress

  14 april 2021  in Online

Korte inleiding: Tijdens de periodes van extreme warmte van de afgelopen jaren zijn lessen geleerd en creatieve oplossingen bedacht door veehouders, adviseurs en dierenartsen om hittestress bij dieren tegen te gaan. LTO Nederland heeft, in samenwerking met Royal GD, het voortouw genomen om adviezen te verzamelen en te toetsen aan de mening van experts. Deze […]


Inschrijven voor dit evenement
Korte inleiding:

Tijdens de periodes van extreme warmte van de afgelopen jaren zijn lessen geleerd en creatieve oplossingen bedacht door veehouders, adviseurs en dierenartsen om hittestress bij dieren tegen te gaan. LTO Nederland heeft, in samenwerking met Royal GD, het voortouw genomen om adviezen te verzamelen en te toetsen aan de mening van experts. Deze adviezen worden gecombineerd met de maat voor de hittestress die dieren ervaren (THI) om zo tot een hitteplan te komen. Door tijdig de juiste maatregelen te nemen wordt stress bij mens en dier voorkomen. Door jaarlijks te evalueren in sectorale platform overleggen blijven de adviezen zowel van hoge kwaliteit als praktisch toepasbaar.

In het webinar “Voorkomen van hittestress” staan we stil bij wat er afgelopen jaren in samenwerking bereikt is op het gebied van hittestress voorkomen, de totstandkoming van de website waarop het hitteplan te genereren is én horen we tips van verschillende expert uit de platforms.

Datum:

14 april 2021

Tijdstip:

20:00 – 21:30 uur

Belangrijke informatie:

Datum
14 april 2021
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Webinar
Doelgroep
Landbouwhuisdieren