0 accreditatie
punten

Webinar: Veterinaire duurzaamheidsscan in de praktijk

  13 juni 2024  in Online

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om als dierenkliniek te verduurzamen? We vertellen je er graag alles over tijdens het webinar Veterinaire duurzaamheidsscan in de praktijk. Het ontstaan en de ontwikkeling van de veterinaire duurzaamheidsscan worden besproken. We zullen ingaan op het nemen van de eerste stap, want daar begint duurzaamheid! Verder gaan we in […]


Inschrijven voor dit evenement

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om als dierenkliniek te verduurzamen? We vertellen je er graag alles over tijdens het webinar Veterinaire duurzaamheidsscan in de praktijk. Het ontstaan en de ontwikkeling van de veterinaire duurzaamheidsscan worden besproken. We zullen ingaan op het nemen van de eerste stap, want daar begint duurzaamheid! Verder gaan we in op het gebruik van de duurzaamheidsscan en is er een mogelijkheid om vragen over de duurzaamheidsscan te stellen. Daarnaast zullen we ingaan op de verschillende aandachtsgebieden binnen de diergeneeskunde waar gewerkt wordt aan duurzaamheid. Ten slotte is er de mogelijkheid om vragen te stellen en om ideeën over duurzaamheid te delen met elkaar.

Programma
  • Aanvang: 16:00 uur
  • Hans Nieuwendijk (De Groene Veterinair)
    Presentatie over De Groene Veterinair
  • Thomas Ploegers (oud-stagiair KNMvD)
    Presentatie over de veterinaire duurzaamheidsscan. Hoe is de scan tot stand gekomen, uit welke inhoudelijke aandachtsgebieden bestaat de scan, hoe werkt de scan en hoe gebruik je deze in jouw praktijk? Verder worden de mogelijkheden van de scan voor de toekomst besproken.
  • Tijd en ruimte voor vragen en discussie
Doelgroep

Dierenartsen en studenten

Kosten | gratis deelname

Deelname aan dit webinar is gratis.

Belangrijke informatie:

Datum
13 juni 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Webinar
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Dierenarts