0 accreditatie
punten

Wintervet (dierenarts)

  26 januari 2024  in Duikenburg Voorstraat 30 4054 MX Echteld Nederland

Kom naar de WinterVet!
Een nieuw 2 daags congres voor gezelschapsdierenartsen en paraveterinairen! Winters vermaak met fantastische lezingen, innovatieve onderzoeken en een interactief practicum.


Inschrijven voor dit evenement

Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 vind de Wintervet plaats in en rondom de prachtige locatie van Duikenberg in Echteld waar je gratis kunt parkeren.

Je kunt je in schrijven voor alleen vrijdag of zaterdag, maar het is nog leuker om er beide dagen bij te zijn!

Wat ga je leren?

In winterse sferen is er op 26 en 27 januari 2024 een leerzaam programma samengesteld gegeven door inspirerende docenten, een leerzaam practicum voor zowel dierenarts als paraveterinair en een podium voor onderzoeken, cases en bevindingen door jong talent.
Een congres dat je niet eerder hebt gezien!

Waan je in een winterspektakel met een heuse ijsbaan, koek en zopie, Glühwijn, vuurkorven, chocolademelk en heerlijke winterse versnaperingen en eten. Dat is uiteraard niet alles. Vetami zou Vetami niet zijn als we niet een programma hadden samengesteld waarbij je eigenlijk alle lezingen wel zou willen volgen en tijd te kort komt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere spoed, orthopedie, voortplanting en interne geneeskunde.

Tijdens de wintervet kun je niet alleen lezingen volgen maar kun je een echte elfstedentocht doorlopen. Er zijn 11 verschillende steden waarbij er een leerzame practicum opdracht voor je is samengesteld door een van de 11 elfstedensponsoren. Lukt het je om 11 stempels te bemachtigen en over de finish te raken? Leren speelt in de tocht een grote rol en we zorgen voor een fijne tijd voor iedereen: deelnemers, docenten en sponsoren.

De Wintervet zal ook de nieuwe plek worden voor de Royal Canin Resident and Research Awards. Een mogelijkheid voor de presentatie van nieuwe onderzoeken en ontdekkingen. Een concept wat niet verloren mag gaan en we zijn blij dat De Wintervet de traditie van de Voorjaarsdagen hierbij overneemt.

WinterVet is hét winterevenement voor dierenartsen en paraveterinairen gezelschapsdieren. Het wordt gehouden in congrescentrum Duikenberg in Echteld waar je gratis kunt parkeren.

Jij komt toch ook?

Belangrijke informatie:

Datum
26 januari 2024
Accreditatie punten
0 punten
Categorie
Congres
Vakgebieden
Actualiteiten
Doelgroep
Gezelschapsdieren