8 accreditatie
punten

Workshop endoscopie neusgang en sinoscopie paard

  27 februari 2024  in Universiteitskliniek voor Paarden, Yalelaan 112 in Utrecht.

Deze workshop zal bestaan uit enkele inleidende lezingen waarin de principes van endoscopie, de neus/sinus anatomie in relatie tot endoscopie en de diagnostische/therapeutische waarde endoscopie van neusgang en sinus aan bod komen. Aansluitend zullen er in het wetlab enkele demonstraties gegeven worden en zullen de verschillende technieken door de deelnemers uitgebreid geoefend kunnen worden op […]


Inschrijven voor dit evenement

Deze workshop zal bestaan uit enkele inleidende lezingen waarin de principes van endoscopie, de neus/sinus anatomie in relatie tot endoscopie en de diagnostische/therapeutische waarde endoscopie van neusgang en sinus aan bod komen. Aansluitend zullen er in het wetlab enkele demonstraties gegeven worden en zullen de verschillende technieken door de deelnemers uitgebreid geoefend kunnen worden op kadaver materiaal.

Workshop gastroscopie paard

Deze workshop zal bestaan uit enkele inleidende lezingen waarin de principes van endoscopie, de anatomie en de techniek en diagnostische waarde van gastroscopie aan bod komen. Aansluitend zullen er in de Universiteitskliniek enkele demonstraties gegeven worden en zal de techniek door deelnemers geoefend kunnen worden.

Bekijk de website voor meer informatie.

Belangrijke informatie:

Datum
27 februari 2024
Accreditatie punten
8 punten
Categorie
Workshop/practicum
Vakgebieden
Interne diergeneeskunde
Doelgroep
Paard