0 accreditatie
punten

GEANNULEERD: Workshop ‘Functioneringsgesprekken’

  25 maart 2020  in Houten

• U wilt meer halen uit uw functioneringsgesprekken • U wilt zich als leidinggevende hierin verdiepen • U wilt inspiratie Workshop Functioneringsgesprekken! Het functioneringsgesprek is een belangrijk instrument om uw medewerker en uw praktijk te doen groeien. Als leidinggevende is het van belang om praktijk doelen te koppelen aan de individuele mogelijkheden van mensen. Het is dus de […]


Inschrijven voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

• U wilt meer halen uit uw functioneringsgesprekken
• U wilt zich als leidinggevende hierin verdiepen
• U wilt inspiratie

Workshop Functioneringsgesprekken!
Het functioneringsgesprek is een belangrijk instrument om uw medewerker en uw praktijk te doen groeien. Als leidinggevende is het van belang om praktijk doelen te koppelen aan de individuele mogelijkheden van mensen. Het is dus de taak van de leidinggevende (en de medewerker) om te ontdekken wat precies de unieke mogelijkheden zijn, deze uit te bouwen en zo optimaal mogelijk in te zetten. Mensen worden pas echt enthousiast van de zaken die ze aanspreken. Daar kunt u als leidinggevende op inspelen. Uit de veterinaire praktijk blijkt dat het lang niet altijd even gemakkelijk is om een constructief functioneringsgesprek te voeren. Daar brengt deze workshop verandering in!

Doelgroep
‘Functioneringsgesprekken’ is een training op maat voor mensen die zich in bovenstaande herkennen en functioneringsgesprekken voeren.

Coaches
Het traject wordt verzorgd door Spaarne Veterinair, een bedrijf uit Haarlem dat zich vooral bezighoudt met het ontwikkelen van ‘menselijk kapitaal’. Spaarne Veterinair richt zich met name op de veterinaire beroepsgroep. Bekijk voor meer informatie over Spaarne Veterinair de website: www.spaarneveterinair.nl

Locatie en programma
De duur van het programma is twee dagen. De cursus start 13 november van 9.30 tot 17.00. De Molen 77 Houten kantoor KNMvD.

Tarieven
Functioneringsgesprekken! kost €595,- per deelnemer, exclusief btw en inclusief kosten voor locatie, lunch en drinken.
Het blijkt dat het zeer leerzaam is om met twee medewerkers van een praktijk deze training te volgen. Zodat u op de praktijk ook samen kunt werken aan het verbeteren van uw gehele gesprekscyclus. Daarom een speciaal aanbod. 2e persoon van dezelfde praktijk doet mee voor slechts €145, excl btw.

Meer informatie en aanmelden
Om je aan te melden voor dit traject, en de complete informatie in te zien ga je naar de website.

Belangrijke informatie:

Datum
25 maart 2020
Accreditatie punten
0 punten
Vakgebieden
Persoonlijke ontwikkeling
Inschrijven helaas niet meer mogelijk.