ZZP’en als dierenarts? Vul de vragenlijst in!

ZZP’en als dierenarts; wie doen dat en wat houdt dat nou eigenlijk in?

Mijn naam is Desirée van Zijtveld, laatstejaars masterstudent Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Op dit moment loop ik 4 maanden stage bij Raadgevers Kuijkhoven vanuit de track Bestuur en Beleid, waar ik bezig ben met een onderzoek naar ZZP dierenartsen.

Waar in andere medische vakgebieden het grootste deel als ZZP’er werkt, werkt het grootste deel van de dierenartsen in loondienst. De afgelopen jaren lijkt het aantal ZZP dierenartsen wel toe te nemen. Dit was onder andere een reden voor mij om hier eens verder in te duiken.

Met dit onderzoek probeer ik een duidelijk beeld te schetsen van het werken als ZZP dierenarts en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Ook probeer ik erachter te komen of laatstejaars studenten en dierenartsen in loondienst een goed beeld hebben van wat het werk als ZZP’er inhoudt.

Om deze vragen te kunnen beantwoorden heb ik een enquête opgesteld. Deze is geschikt voor dierenartsen in loondienst, ZZP’ers, praktijkeigenaren/maatschapsleden en laatstejaars masterstudenten diergeneeskunde.

Jullie zouden mij ontzettend helpen door het invullen van deze enquête. Mocht je daarnaast interesse hebben om met mij van gedachten te wisselen over zaken omtrent het onderwerp ZZP’en als dierenarts, laat dan je gegevens achter in de laatste vraag. Dan neem ik graag contact op.

Naar de vragenlijst

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen