Coulance in coronatijd

Hoe gemotiveerd je ook bent om aan de kwaliteitseisen van het CKRD te voldoen, het halen van voldoende scholingspunten kan in een jaar van coronacrisis behoorlijk uitdagend zijn.

Je kunt te maken hebben met geannuleerde nascholingen, problemen met de eigen gezondheid of met de personele bezetting van je praktijk.

Gaat het jou door deze omstandigheden niet lukken om het benodigde aantal scholingspunten te halen? Dan komt het CKRD je graag tegemoet met een coulanceregeling. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Deze regeling houdt in dat je éénmalig een verlenging kunt aanvragen van één jaar. Heb je eerder gebruik gemaakt van deze regeling, dan kun je deze verlenging niet nog een keer krijgen.

Wil je gebruikmaken van de coulanceregeling? Log dan in op jouw account bij PE-Veterinair, kies voor herregistratie CKRD aanvragen en vervolgens voor de optie:

  • Jaar verlenging, ik heb nog niet voldaan aan de eisen.

PE-Veterinair zet aansluitend de verlenging in gang en jij hebt een jaar extra tijd om de resterende punten te behalen. Je ontvangt vervolgens een factuur van €58,50 (excl. BTW) (2022)

Mocht je geen herregistratie aan kunnen vragen, stuur dan een bericht naar PE-Veterinair. Het kan zijn dat jouw termijn al is verstreken.

Wist je dat er inmiddels vele initiatieven zijn om digitale nascholing aan te bieden?
Zoals bijvoorbeeld de IOD-nascholingen of een live streaming over stralingshygiëne. In onze veterinaire agenda vind je een overzicht het actuele aanbod.

 

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen