De KNMvD heeft een nieuwe directeur per november

Op maandag 18 oktober jongstleden tekende Alexander Bolomey (56) de arbeidsovereenkomst voor de functie van directeur bij de KNMvD. Voorzitter Sophie Deleu ondertekende de overeenkomst namens het bestuur.

Bolomey heeft een juridische opleiding en een achtergrond in het groene onderwijs. De afgelopen jaren functioneerde hij als (interim) directeur-bestuurder bij Stichting Het Zeeuwse Landschap en bij Stichting museum Terra Maris.

De nieuwe directeur van de beroepsorganisatie voor dierenartsen heeft een brede interesse en affiniteit met communicatie, public affairs en belangenbehartiging. Zowel het veterinaire als politieke veld zijn bekend terrein voor hem.

Bolomey heeft jarenlang als Manager Communicatie en Relaties bij de Nederlandse Vereniging tot Bescherming van Dieren (Dierenbescherming) gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk voor alle activiteiten en communicatie richting overheid en politiek, bedrijfsleven en stakeholders. Ook is hij als gastdocent Belangenbehartiging betrokken bij Aeres Hogeschool Dronten.

Alexander Bolomey is getrouwd, heeft een dochter en woont in Burgh-Haamstede. In zijn vrije tijd sport hij graag. Hij houdt van teamsport en heeft op hoog niveau waterpolo gespeeld. Zijn enthousiasme is groot om samen te gaan werken met de medewerkers en bestuursleden van de KNMvD.

De KNMvD is verheugd om per november weer een directeur te hebben, ziet uit naar de samenwerking en wenst Alexander Bolomey veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen