Een communicatietoolkit voor elke gezelschapsdierenpraktijk!

Onder het motto vóór en dóór dierenartsen ontvangen alle Nederlandse gezelschapsdierenpraktijken die bekend zijn bij de KNMvD deze week een toolkit met communicatiemiddelen ten behoeve van de campagne ‘Vaccineer je huisdier’.

Preventie van infectieziekten is een belangrijk speerpunt van KNMvD-Cluster Gezelschapsdieren in het beleidsplan 2021-2025. Dit brengen we graag samen met zoveel mogelijk dierenartsen in praktijk door campagne te voeren om de vaccinatiegraad van honden, katten en konijnen in Nederland te verhogen. Voor dit doel werken we ook samen met de Dierenbescherming en Stichting Zwerfkatten Nederland.

De campagne loopt van juni tot en met augustus 2021. Naast bewustwording sturen we ook aan op fondsenwerving om huisdieren zonder baasje te beschermen tegen infectieziekten. De opbrengst van ‘Een Tikkie voor een prikkie’ komt ten goede aan het jaarlijks vaccineren van circa 1.200 zwerfkatten en 10.500 asieldieren.

Samen sterk

Samen staan we sterk om meer bewustzijn en bereidheid te creëren bij eigenaren om hun dier te laten vaccineren. Help jij ook mee om er samen met je team een doorslaand succes van te maken? Gebruik dan de on- en offline middelen om de campagne eigenhandig te versterken!

De online middelen vind je hier. Zoals je ziet, speelt ELSJE de hoofdrol in de online campagne. De strip is exclusief voor de KNMvD ontwikkeld.

Geen toolkit ontvangen?

Heb je begin volgende week geen toolkit ontvangen en wil je wel meedoen met de campagne? Stuur dan een mail met je praktijkgegevens naar info@knmvd.nl.

Kloppen je praktijkgegevens niet?

Heb je wel een toolkit ontvangen maar behandel je geen gezelschapsdieren? Stuur dan een mail met de juiste praktijkgegevens naar leden.adm@knmvd.nl  zodat we deze kunnen actualiseren.

Samen staan we sterk voor diergezondheid, volksgezondheid en dierenwelzijn. Alvast veel dank voor je inzet om er een geslaagde campagne van te maken!

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen