Frans Meulders wil de positie van alle dierenartsen blijvend versterken

Frans Meulders

Na enkele jaren in de Vakgroep Varken en mijn integratie in de coöperatie varkensartsen, ambieer ik deze functie waarin ik mijn kwaliteiten en ervaringen veel breder kan inzetten. Naast de ambities geschetst in het profiel voor Clustervoorzitter Landbouwhuisdieren, wil ik helpen de positie van alle dierenartsen blijvend te versterken. Want zowel in de brede maatschappelijke ontwikkelingen en discussies als in de vier grootvee-clusters zijn de komende jaren van groot belang.

Je kunt stemmen tot en met vrijdag 26 maart 2021!

 

Stemformulier Cluster Landbouwhuisdieren

"Ik wil helpen om de positie van alle dierenartsen blijvend te versterken." - Frans Meulders

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen