Geef ook het Veterinair Vuur door!

In de aanloop naar het 200 jarige bestaan van de opleiding Diergeneeskunde organiseert DSK samen met Vrienden Diergeneeskunde het Veterinair Vuur, een estafette voor alle dierenartsen en praktijkmedewerkers langs dierenartsenpraktijken in Nederland.

Vanaf 4 oktober komen dierenartsen en praktijkmedewerkers in beweging om het Veterinair Vuur door te geven van praktijk naar praktijk. Op 10 december komt het Veterinair Vuur weer aan bij de faculteit, en gaat het jubileumjaar feestelijk van start.

Naast het uitdragen van het belang van de diergeneeskunde voor dieren en mensen, is het de bedoeling om met zijn allen geld op te halen voor meer onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Om de diergeneeskunde ook in de toekomst in beweging te houden.  Daar wil jij toch ook fakkeldrager voor zijn?

Zet je in voor Diergeneeskunde in beweging

Met het Veterinair Vuur deel je je passie voor het veterinaire vak met collega’s, studenten, de faculteit en de maatschappij. In de afgelopen 200 jaar heeft de diergeneeskunde grote vooruitgang geboekt. Dierenwelzijn, diergezondheid en de positieve interactie tussen mens en dier worden steeds belangrijker. Beweging staat hierbij centraal, letterlijk en figuurlijk. Met nog meer onderzoek en innovatieve projecten willen de collega’s van de faculteit Diergeneeskunde eraan bijdragen dat de diergeneeskunde ook in de toekomst in beweging blijft.

Ook de KNMvD hoopt vurig dat zoveel mogelijk dierenartsenpraktijken meedoen!

Meld je snel aan.

 

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen