Marco te Loo nieuwe penningmeester KNMvD

De Raad van Afgevaardigden (RvA) heeft Marco te Loo benoemd als penningmeester van de KNMvD. Marco stelt zich hieronder graag aan je voor. We heten Marco van harte welkom bij de KNMvD!

“Ik ben 20 jaar werkzaam in de diergeneeskunde; 2 nieuwe praktijken gestart, 1 bestaande praktijk gekocht, 1 spoedkliniek opgezet, en uiteindelijk alle klinieken verkocht. Hierbij heb ik 2 klinieken Sterkliniek gemaakt, waar ik ook 6 jaar deel van heb uitgemaakt. Ik heb zowel aan Anicura alsook aan Evidensia verkocht, en bijna 3 jaar gewerkt bij Evidensia als Clinical Director.

Ik heb dus veel ervaring in de praktijk als dierenarts, maar ook als inkoper, leidinggevende, en ondernemer. Daarnaast heb ik altijd veel nascholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. En ik heb altijd enorm genoten van mijn gesprekken met diverse vertegenwoordigers van diverse firma’s. Enerzijds over nieuwe (en bestaande) producten, maar daarnaast ook voor het sociale contact en zo een vinger aan de pols te houden hoe het in Nederland gaat. Vorig jaar heb ik mijn 3-jarige Master of Business Administration behaald met de bedoeling om mijn carrière nog een nieuwe wending te geven.

Ik heb zeer veel hobby’s, en wanneer ik ze erg leuk vind, loopt het wel eens uit de hand. Ik vind duiken erg leuk, wat erin uitgemond heeft dat ik ruim 5 jaar geleden duikinstructeur geworden ben, en ik sinds een drietal jaren ook mijn eigen duikschool (In2dive) heb met een goede vriend van mij. Ons doel is hierbij kleinschalige, persoonlijke aandacht voor de cursist. Dit zorgt voor voldoening voor ons en voor de cursist. Dit zegt ook iets over mezelf; ik ben ambitieus, maar ook sociaal. Aandacht voor de individuele mens vind ik zeer belangrijk, maar daarnaast kan ik ook zeer goed zakelijk zijn. En ik zit altijd vol met goede ideeën.

Ik heb zeer veel zin om iedereen te ontmoeten, en lekker aan het werk te gaan!

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen