Nieuwe bestuursleden Platform Jonge Dierenartsen

Per 1 januari nemen wij helaas afscheid van Rosemarijn Strijder, Kiki Streng en Maris Terpstra als commissie-/bestuursleden van het Platform Jonge Dierenartsen (PJD). In de loop van het voorjaar zal ook Rhoxane stoppen met het PJD. Zij hebben het stokje inmiddels overgedragen aan Puck den Otter, Anne-Miek Timmermans, Elwin van Oldenborgh en Florentine Timmenga.

De KNMvD wil de oud-bestuursleden heel hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet en de fijne samenwerking. We wensen hen veel succes met hun verdere carrière.

Uiteraard ook een warm welkom voor onze nieuwe bestuursleden! Via hen spreekt de stem van de jonge dierenarts, en wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

Wat doet het Platform Jonge Dierenartsen?

Het Platform Jonge Dierenartsen (PJD) richt zich tot studenten in de laatste fase van de opleiding en dierenartsen tot 5 jaar na afstuderen. Zij vormen het klankbord namens de jonge dierenartsen, binnen en vanuit de KNMvD. Ook ondersteunen zij de jonge dierenarts door het organiseren, ondersteunen en stimuleren van initiatieven passend bij de behoefte van deze doelgroep. Zo organiseren zij bijvoorbeeld diverse evenementen en activiteiten waarbij de jonge dierenarts centraal staat. Je kunt denken aan: jaarlijks PJD symposium, ‘werkgever van het jaar’-award en de coachbank.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen