Nieuwe vacature clustervoorzitter Gezelschapsdieren

Maico Boumans heeft na de clusterbestuursvergadering van 12 oktober jl. zijn taken neergelegd als voorzitter van het clusterbestuur Gezelschapsdieren en daarmee ook als bestuurslid van het hoofdbestuur. Graag had hij zijn bestuurstermijn volgemaakt en samen met de andere bestuursleden, de medewerkers van het bureau en de nieuwe directeur het mooie, ambitieuze beleidsplan dat er ligt verder uitgewerkt. Maar het lukt Maico niet langer om het bestuurswerk te combineren met de drukte van een eigen veterinaire onderneming. En hij wil meer tijd hebben voor zijn gezin.

Maico kijkt met plezier terug op de vele constructieve bestuursvergaderingen in goede sfeer, de mooie plannen die er liggen en de prettige samenwerking met de bestuursleden en bureaumedewerkers. Hij blijft sowieso betrokken bij de vereniging en zal geïnteresseerde collega gezelschapsdierenartsen graag meer vertellen over de inhoud van de functie.

Ook al gaan we Maico missen als bestuurder, we begrijpen zijn keuze heel goed. Onze dank is groot voor zijn inzet, enthousiasme en innovatieve ideeën. We wensen hem veel succes met zijn onderneming en maken op de achtergrond graag nog eens gebruik van zijn expertise en betrokkenheid.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen