Op 25 april online WVA-festival diergeneeskundige scholing

Het 36e WVA-Congres zou dit jaar plaatsvinden in Nieuw-Zeeland met als gastheer de Nieuw Zeelandse veterinaire vereniging (NZVA). Helaas moest dit Congres vanwege het coronavirus geannuleerd worden. Maar in overleg met de NZVA en The Webinar Vet is besloten om in plaats daarvan een online festival van diergeneeskundige scholing te organiseren. Dit festival gaat op 25 april, Wereld Dierenartsen Dag, internationaal van start.

Tijdens dit virtuele WVAC 2020 komen meer dan 54 sprekers aan het woord. In totaal krijg je meer dan 100 uur aan permanente educatie, zowel via livestream als via opgenomen lezingen. Het festival duurt 3 weken, maar de aangeboden informatie blijft 6 maanden online beschikbaar.

Het WVA-Congres is voor alle veterinaire professionals waar ook ter wereld. Van dierenartsen, dierverpleegkundigen en veterinaire technici voor grote dieren tot en met praktijkmanagers en andere medewerkers binnen de diergeneeskunde.

Voordelen voor WVA-leden:
  • Gratis toegang tot WVA Summit on One Health – de 7e Wereldwijde One Health Top over Klimaatverandering en de toekomstige impact op ziekte, voedselveiligheid en de economie. De top wordt live uitgezonden en bevat presentaties van de WHO, OIE, FAO, WMA en IVSA –
    op 25 april , 8 pm Brusselse tijd;
    https://wvac2020.thewebinarvet.com/free-access-wva-global-one-health-summit/
  • Gratis toegang tot een seminar over Dierenwelzijn van Paarden en Ezels op 2 mei 2020 (8 pm Brusselse tijd): https://wvac2020.thewebinarvet.com/equine-event/
  • Extra korting voor WVA-leden op het online Congres – 25 april – 15 mei 2020 (plus 6 maanden toegang tot de inhoud van het congres): https://wvac2020.thewebinarvet.com/wvac-2020-tickets-associations-discount/Als WVA-lid krijg je 20% korting als je je vóór 24 april 2020 registreert voor het online WVAC2020 (een bedrag van 77,60 pond plus BTW; ongeveer 97 US dollars). Hiermee heb je toegang tot 100 uur permanente educatie met lezingen over diergeneeskundig onderwijs, dierenwelzijn, gezelschapsdieren, aquacultuur, melkvee, paarden en nog veel meer.

De WVA en de NZVA werken samen om meer lezingen en livestreams aan het online WVAC2020 toe te voegen. Interesse? Registreer je dan gauw voor de gratis sessies en het online Congres.

Namens WVA: blijf veilig, blijf gezond en blijf leren!

 

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen