Op wie ga jij stemmen?

Morgen kun je landelijk stemmen, maar aanstaande vrijdag beginnen de jaarlijkse verkiezingen van de KNMvD. Als stemgerechtigd lid kun je dan digitaal stemmen! Je krijgt hiervoor een oproep op 19 maart aanstaande. Kijk hier wie er nu in de clusterbesturen en in de Raad van Afgevaardigden zitten.

De leden van de KNMvD kiezen het (cluster)bestuur en de Raad van Afgevaardigden. De Raad van Afgevaardigden zal de kandidaten met de meeste stemmen in het (cluster)bestuur of de Raad van Afgevaardigden in mei formeel benoemen.

Clusterkeuze en stemrecht

Een cluster kies je met name om er stemrecht te hebben. Jouw clusterkeuze ligt vast gedurende de stemperiode. Na de verkiezingen ben je weer vrij om eventueel een ander cluster te kiezen.

Vanaf 2020 zijn er jaarlijks verkiezingen in de maand maart. Jaarlijks ligt vanaf 1 januari t/m de stemperiode jouw keuze voor het cluster vast.

Welke kandidaten zijn er en wat is hun motivatie?

Kijk gauw hier wie zich kandidaat hebben gesteld en wat hun motivatie is. Om toegang te krijgen tot dit overzicht, heb je je nieuwe Vet-login nodig.
Je kunt op de kandidaten stemmen van 19 tot 26 maart 2021.

Houd je e-mail in de gaten voor je stemoproep!

 

 

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen