Promotieonderzoek: steun van leidinggevenden belangrijk?!

Gebrek aan steun van leidinggevenden is een belangrijke reden dat dierenartsen stoppen met werken in de dierenartsenpraktijk. Voor meer informatie over dit onderzoek klik hier. 

Promovenda Danse Sonneveld onderzoekt dit onderwerp vanuit het oogpunt van zowel de dierenarts als een leidinggevende in de praktijk en bij de NVWA. Haar promotoren zijn dr. Roger Bougie, TIAS en prof. dr. Merel Langelaar, faculteit Diergeneeskunde UU en NVWA. “Met dit onderzoek krijgen we meer wetenschappelijk inzicht dat direct toepasbaar is in de werksituatie”, vertelt Danse. “Zo hopen we een bijdrage te leveren aan het behouden van dierenartsen voor de praktijk en de NVWA.” 

Ben je dierenarts en werknemer in de praktijk/bij de NVWA? Óf ben je leidinggevende van dierenartsen in de praktijk/bij de NVWA? Deel jouw ervaringen en vul de vragenlijst in via onderstaande link. Het invullen kost ongeveer 10 minuten als je dierenarts of leidinggevende bent, en 20 min als je beide rollen vervult. Dit kan tot en met zondag 23 april 2023. Meer weten over het onderzoek of heb je vragen? Neem contact op met Danse via d.c.sonneveld@uu.nl.

Vul de enquête in

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen