Steun dierenartsen in Oekraïne: doneer en doe mee aan online nascholing kattendermatologie

Op 24 februari 2023 is het een jaar geleden dat Rusland Oekraïne is binnengevallen. Dierenartspraktijken in het hele land zijn op meerdere manieren getroffen, met ook tragische verhalen van dierenartsprofessionals die hun leven hebben gegeven om Oekraïne te verdedigen. Om de getroffenen te steunen is er op 24 februari een online nascholing kattendermatologie voor dierenartsprofessionals over de hele wereld.

Kosten voor de nascholing zijn er enkel in de vorm van donaties. Een pan-Europese groep dermatologie-experts stellen hun tijd en expertise gratis ter beschikking ter ondersteuning van onze Oekraïense collega’s – waaronder Chiara Noli, Lucia Panakova, Sue Paterson en Svetlana Belova. De nascholing wordt georganiseerd door FutureCPD & Elearning.Vet

Donaties
In plaats van te betalen voor deze nascholingsavond, vragen ze u om hier een donatie te doen. Al het geld gaat rechtstreeks naar de Ukrainian Small Animal Veterinary Association om Oekraïense dierenartsen en hun families die door het conflict zijn getroffen te ondersteunen. Het wordt door dierenartsen binnen Oekraïne gedistribueerd om ervoor te zorgen dat het bij degenen terechtkomt die het het hardst nodig hebben.

Een donatie van +/- 28,- euro (25 pond) wordt als suggestie gegeven, maar elke donatie is welkom. In ruil voor je donatie  krijg je ongeveer 2 uur aan nascholing.

Aanmelden kan via deze link, direct doneren kan ook via deze link.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen