Survey: hoe wil jij zoeken in de nieuwe Europese database voor diergeneesmiddelen?

De European Medicines Agency (EMA) is de zogenaamde Union Product Database aan het ontwikkelen. Dit is een Europese database voor diergeneesmiddelen. Het streven is om deze database in januari 2022 gebruiksklaar te hebben. Het doel is om het zoeken te vergemakkelijken van geautoriseerde diergeneesmiddelen die in andere lidstaten van de Europese Unie geregistreerd zijn.

De FVE benadrukt het belang van het gebruiksgemak en de gebruiksvriendelijkheid voor dierenartsen. Daarom heeft EMA een survey specifiek voor dierenartsen uitgezet. Dit korte onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de wijze waarop dierenartsen de zoekfunctie van de database willen gebruiken.

Het invullen van de vragen kost je hooguit vijf minuten. Je kunt aangeven hoe je wilt zoeken, welke informatie je verwacht en hoe je de database raadpleegt (op je telefoon, via je computer, laptop of tablet).

Hoe meer dierenartsen de survey invullen, hoe beter. Het helpt om een duidelijk beeld te krijgen over de (zoek)wensen van dierenartsen met betrekking tot de database.

Je kunt hier de vragen beantwoorden tot 5 november aanstaande.

 

 

 

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen