Symposium Platform Jonge Dierenartsen op 16 oktober 2021

Op 16 oktober 2021 organiseert het Platform Jonge Dierenartsen het jaarlijks terugkerende symposium met dit jaar het thema ‘Vet Proof, wat is jouw volgende move?’! Deze dag is erop gericht om je soft skills verder te ontwikkelen om hiermee Vet Proof aan de slag te gaan als jonge dierenarts.

Het programma bestaat uit verschillende workshops en lezingen. Hierbij wordt aandacht besteed aan alles buiten het vakinhoudelijke aspect van diergeneeskunde. Denk hierbij aan hoe om te gaan met lastige klanten, hoe je zelfverzekerd wordt in je handelen of waar je op moet letten bij het kiezen van een baan. Een gevarieerd programma dus, met voor ieder wat wils! Naast het vaste programma krijg je tussendoor tijd om met verschillende bedrijven in contact te komen op de beursvloer.

Save the date!

Kortom, ben je een jonge dierenarts of masterstudent diergeneeskunde en wil je deze leerzame dag niet missen? Zet dan alvast zaterdag 16 oktober 2021 in je agenda en hou de Facebook-pagina van Platform Jonge Dierenartsen of de Instagrampagina @symposiumpjd2021 in de gaten voor het laatste nieuws.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen