Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


27 februari 2017
Equinoord Paardenpraktijk
Groningen

Vacature Ervaren paardendierenarts

Als aanvulling op ons team zoeken we een ervaren paardendierenarts voor onze paardenpraktijk gelegen in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met relevante ervaring in de paardengeneeskunde.

24 februari 2017
Dierenartsencombinatie ZuidOost
Noord-Brabant

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren

Dierenartsencombinatie ZuidOost is per direct tot en met medio september op zoek naar een: GEZELSCHAPSDIERENARTS die flexibel inzetbaar is. Wij zijn een moderne, vooruitstrevende praktijk met 5 vestigingen waar we gezelschapsdieren behandelen. Ben jij enthousiast, flexibel en ook vooruitstrevend, dan zijn we op zoek naar jou! Bij bewezen geschiktheid zou een contractverlenging besproken kunnen worden. Jouw reactie kun je richten aan: Dierenartsencombinatie ZuidOost t.a.v. Claudia van den Berg Griffier Corstensstraat 6 5421 HP te Gemert Tel- 0492-361402( ma, woe, do) E-mail: cvandenberg@daczuidoost.nl

24 februari 2017
Dierenkliniek Santpoort
Noord-Holland

Vacature voor ambitieuze Dierenarts (32-36 uur/week)

Dierenkliniek Bloemendaal en Dierenkliniek Santpoort zijn twee samenwerkende klinieken van in totaal 5 dierenartsen en 9 assistentes. Naast diergeneeskunde op hoog niveau onderscheiden wij ons door een warme en persoonlijke benadering van onze klanten. De klinieken zijn goed geoutilleerd met o.a. digitaal röntgen, bloedanalyse, tandheelkunde, gas-anesthesie, echografie en laparoscopie. Per 1 mei zoeken wij voor onze vestiging in Santpoort een ervaren gezelschapsdierenarts voor 32 tot 36 uur/week, die: • ervaring en affiniteit met chirurgie heeft • sociaal en empathisch is • belangstelling voor echografie heeft (pre) • pro-actief en ondernemend is • de ambitie heeft zich zowel veterinair als op managementgebied verder te ontwikkelen Wij bieden: • een plek in een enthousiast en collegiaal team • groeimogelijkheden zo ver jouw ambitie reikt • een fijne werkplek in een moderne kliniek • uitstekende arbeidsvoorwaarden • een gunstige dienstenregeling (1x per 5 wk) Ben jij toe aan een volgende stap en voel jij je thuis in een collegiale werksfeer waarin ambitie wordt beloond, stuur dan je sollicitatie naar vincent@vanoeveren.net!

24 februari 2017
MCD orthopedie
Noord-Holland

Vacature Gezelschapsdierenarts

Voor de afdeling orthopedie van het Medisch Centrum voor Dieren zijn we op zoek naar een gemotiveerde dierenarts voor ondersteuning van onze poli orthopedie, de gehele vacature tekst is te vinden in de bijlage. Meer informatie over onze kliniek kun je vinden op www.mcvoordieren.nl

23 februari 2017
HIPRA Benelux N.V.
Nederland

Per direct Species Technician Swine HIPRA (NL)

Wegens uitbreiding van het team zoekt HIPRA per direct 1 varkensdierenarts voor een fulltime junior functie. Samen met de Technical en Marketing Manager en de Account Managers heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden in het veld door heel NEDERLAND en op kantoor (home-office). HIPRA is een internationaal farmaceutisch bedrijf, dat zich richt op preventieve diergeneesmiddelen voor de agrarische sector.

23 februari 2017
Lingehoeve diergeneeskunde
Gelderland

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Wegens het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren gezelschapsdierenarts. Participatie in de eigen dienstregeling vanuit Lienden en salariëring volgens CAO. Ben je beschikbaar vanaf 1 mei voor 30-34 uur per week en ben je iemand die naast eerstelijns ook geïnteresseerd is in tweedelijns diergeneeskunde stuur dan je sollicitatiebrief naar Kim Jansen (kimgeer@delingehoeve.nl).

23 februari 2017
GD bv
Overijssel

Dierenarts Varken GD

De sector Varken bestaat uit ongeveer 10 medewerkers. Zij voeren onderzoek uit, ondersteunen producten en geven advies aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de diergezondheidsmonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen de sector is een aantal dierenartsen en onderzoekers actief met het ontwikkelen, toepasbaar maken en delen van kennis op het gebied van diergezondheid. Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste: Dierenarts Varken (40 uur) De sector Varken zit in een veranderingstraject dat gericht is op meer marktgerichtheid, commercieel productbeheer, kwaliteitsverhoging van advies en ontwikkeling van veld- en validatie-research. Hierbij past een nieuwsgierige, kritische en zelf reflecterende houding van de dierenartsen van de sector Varken. Solliciteren: vóór 10 maart 2017

22 februari 2017
Dierenkliniek Statenlaan
Zuid-Holland

Vacature Gezelschapsdierenarts

Gezocht gezelschapsdierenarts met enige ervaring om ons team te versterken op de Statenlaan in Den Haag. Een leuke en leerzame praktijk met mogelijkheden tot echo, endoscopie, digitale rontgen enz. en een zeer divers klantenbestand. Voorlopig gaat het om een vacature van 20-25 uur, met in toekomst eventueel mogelijkheden tot uitbreiden. Een eigen auto is wel een van de vereisten...

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu