Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


19 juli 2018
Pets Health
Noord-Holland

Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren

Voor onze Pets Health dierenkliniek zijn wij op korte termijn op zoek naar een: Enthousiaste en gedreven dierenarts M/V 24- 30 uur per week Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren dierenarts die zelfstandig eerstelijns consultaties en operaties kan doen. Een goede diagnostiek staat daarbij hoog in het vaandel. Profiel kandidaat • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als dierenarts. • Je bent representatief en je hebt een flexibele, dier- en klantvriendelijke instelling. • Je hebt commercieel inzicht en vindt het een uitdaging de activiteiten van de kliniek verder te helpen uitbouwen. • Je vindt het geen probleem om periodiek op zaterdag te werken. • Je kan goed plannen en bent stressbestendig. Wij bieden • Een verantwoordelijke en afwisselende functie met veel klantcontact. • Een prettige, informele werksfeer binnen een enthousiast team in een levendige werkomgeving. • Mogelijkheid tot nascholing en verdieping van kennis. • Een goede samenwerking met een naburige praktijk die onze diensten waarneemt. De kliniek is gevestigd in de grootschalige dierenspeciaalzaak Willemse Dierenvoeders. Klantvriendelijkheid en laagdrempelige veterinaire zorg is in onze praktijk zeer belangrijk. De kliniek is voorzien van twee spreek- en behandelkamers, een aparte operatiekamer, een opnameruimte en een röntgenruimte met digitale apparatuur. Ook is er de mogelijkheid tot het doen van uitgebreid bloedonderzoek in huis en hebben we de beschikking tot het maken van echo’s. Je komt te werken met ervaren dierenartsen en paraveterinairen. We leveren met ons team hoogwaardige diergeneeskundige zorg. Goede diagnostiek speelt een belangrijke rol in ons werk. Daarnaast zetten wij ons in voor het zorgvuldig gebruik van antibiotica. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatie met CV naar vacature@willemsedierenvoeders.nl t.a.v. M. van Mourik onder vermelding van “vacature dierenarts”.

19 juli 2018
Dierenzorggroep
Zuid-Holland

Vacature Dierenarts gezocht voor het leukste team van Hoogvliet e.o.

Een (bij voorkeur ervaren) gezelschapsdierenarts m/v voor minimaal 20 uur per week (aantal uur in overleg). Zie bijlage.

18 juli 2018
Dierenartsencombinatie ZuidOost
Noord-Brabant

Vacature Gezelschapsdierenarts

Dierenartsencombinatie ZuidOost is in verband met een zwangerschapsverlof van een van de medewerkers per direct op zoek naar een: GEZELSCHAPSDIERENARTS 30-40 uur per week Wij zijn een moderne, vooruitstrevende praktijk met 5 vestigingen waar we gezelschapsdieren behandelen. Ben jij enthousiast, flexibel en ook vooruitstrevend, dan zijn we op zoek naar jou! Bij bewezen geschiktheid zou een contractverlenging besproken kunnen worden. Jouw reactie kun je richten aan: Dierenartsencombinatie ZuidOost t.a.v. Claudia van den Berg Griffier Corstensstraat 6 5421 HP te Gemert Tel- 0492-361402( ma, woe, do) E-mail: cvandenberg@daczuidoost.nl

18 juli 2018
AniCura Dierenziekenhuis Breda
Noord-Holland

Vacature gezelschapsdierenarts

Vacature gezelschapsdierenarts Voor het AniCura Dierenziekenhuis Breda zijn we op zoek naar een nieuwe dierenarts om ons team te komen versterken. Wij zijn een moderne praktijk met drie vestigingen in de stad Breda met zeer veel mogelijkheden. We werken met een jong team dat nauw met elkaar samenwerkt en waar de lijntjes kort zijn. Wij bieden onze klanten hoogwaardige zorg en hebben veel diagnostische mogelijkheden, denk aan een uitgebreid laboratorium, endoscopie, echo, digitale en dentale röntgen en breiden onze kennis en kunde graag verder uit. Dat betekent dat een dierenarts zich bij ons verder kan ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied binnen de eerstelijns zorg. Wie zoeken wij? Een gemotiveerde dierenarts die zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Iemand die goed binnen ons team past en die openstaat voor vernieuwing. Wij zoeken een dierenarts met al enige ervaring, zodat hij of zij zelfstandig spreekuur en diensten kan draaien. We bieden een dienstverband van 24-40 uur met ongeveer 1 op 9 diensten. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een C.V. met begeleidende brief naar jvanrijn@dierenziekenhuisbreda.nl

17 juli 2018
Dierenkliniek IJsselstein
Utrecht

Vacature Paraveterinair

Dierenkliniek IJsselstein is een moderne en ruim opgezette dierenkliniek waar huisdier en eigenaar centraal staan. Iedere dag dragen wij onze missie uit: Samen zorgen voor uw huisdier een dierenleven lang. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste paraveterinair die zich kan vinden in onze missie en ons team komt versterken. Zie bijlage voor meer informatie. Start van de functie zo spoedig mogelijk en in overleg.

17 juli 2018
Dierenartsen Lochem eo
Gelderland

Vacature Gezelschapsdierenarts: 32 uur

Vacature gezelschapsdierenarts: 32 uur Dierenartsen Lochem eo is op zoek naar een enthousiaste gezelschapsdierenarts. Vanwege een zwangerschapsverlof van onze collega begin november en het met pensioen gaan van onze oudste collega zijn wij op zoek naar een nieuwe dierenarts om ons team te komen versterken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en lijkt het je leuk om in een goed geoutilleerde kliniek te werken met een gezellig team, stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar beheer@dierenklinieklochem tav Sara Cammelbeeck-Bleecke. Zie bijlage voor uitgebreidere informatie over onze kliniek en de vacature .

17 juli 2018
Diergeneeskundig Centrum Dalfsen
Overijssel

Vacature erkend runveedierenarts

Fulltime erkend rundveedierenarts, zie bijlage.

17 juli 2018
Dierenkliniek Enschede
Overijssel

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren

Voor onze moderne kliniek in Enschede zoeken wij per direct i.v.m. zwangerschap van één van de collega's en het groeiende aanbod van patiënten een DIERENARTS GEZELSCHAPSDIEREN m/v voor 24 uur per week en vanaf oktober zijn meer uren wenselijk. Wij zijn een moderne kliniek met 2 locaties in Enschede en 4 dierenartsen en 8 paraveterinairen. Onze kliniek is Catfriendly en we beschikken over moderne apparatuur, zoals: digitale (dentale) röntgen, echo, dental unit en laboratorium. Wij zoeken een daadkrachtige en zelfstandige dierenarts met goede sociale en communicatieve vaardigheden die in ons enthousiaste, gezellige team past. Werkervaring is niet vereist. Sollicitaties kunnen voorzien van CV gestuurd worden naar marleen@dierenkliniekenschede.nl t.a.v. Marleen Grefte.

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu