Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


23 maart 2017
Dierenkliniek Oudorp
Noord-Holland

Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren

Op zoek naar een leuke (nieuwe) job? Wie weet is dit hem! Gezelschapsdierenarts gezocht voor ca 30 uur per week. Bedrijvige, goed aangeschreven praktijk met 4 dierenartsen en 9 paraveterinairen in het leuke Noord-Hollandse Alkmaar, waar goed contact met de baasjes en een aangename werksfeer hoog in het vaandel staan. Ons werkgebied en ambitie overstijgen bewust die van een eerstelijns kliniek. Uiteraard beschikken wij over state of the art apparatuur. Wat vragen wij van jou? -dat je over goede contactuele eigenschappen beschikt -betrokkenheid bij dier en baas -weet van aanpakken -jezelf diergeneeskundig wilt blijven ontwikkelen -over relevante ervaring beschikt -zelfstandig kunt werken -beschikt over eigen vervoer -flexibiliteit en collegialiteit Wij bieden jou: -een gezellige werksfeer -aanstelling voor ca30 uur per week -ruimte om je te ontwikkelen en toekomstperspectief -zeer gunstige dienstregeling Ben jij een warme, empathische persoonlijkheid, sta je stevig in je schoenen en weet je van aanpakken, stuur dan je CV op! Je bent van harte welkom!

23 maart 2017
Dierenkliniek Zeist
Utrecht

Waarneming van april t/m oktober

Wij zoeken een zelfstandig werkende dierenarts voor een gecombineerde waarneming bij Dierenkliniek Zeist en Dierenkliniek Keistad vanaf half april t/m oktober 2017.

22 maart 2017
Dierenkliniek Middenwaard
Noord-Holland

Waarneming Zwangerschaps/vakantie

Dierenkliniek Middenwaard zoekt voor waarneming tijdens zwangerschapsverlof, per medio juni 2017 een enthousiaste Dierenarts m/v Verankert in West-Friesland ligt de groeikern Heerhugowaard, veelzijdig en groen. Ter aanvulling van ons team van vier dierenartsen en 5 paraveterinairen zijn wij opzoek naar een dierenarts die goede zorg met het juist gevoel een warm hart toedraagt. Krijg jij een goed gevoel bij:  Eerlijke communicatie, naar elkaar en naar de cliënt toe.  Hoogstaande zorg voor de patiënt.  Het ontzorgen van cliënt in de ruimste zin van het woord. Wat vragen wij van jou:  Afgeronde studie diergeneeskunde gezelschapsdieren.  Affiniteit met konijnen en knaagdieren is een pré.  Deelname aan diensten in een dienstengroep met acht praktijken in de regio Alkmaar. Wat kunnen wij jou bieden:  Parttimefunctie, twee dagen per week ± 20 uur. Dagen in te vullen in overleg.  In de zomervakantie evt. vijf weken fulltime (4 dagen) waarneming.  Team met een warm hart, dat goed voor elkaar als voor haar patiënten zorgt.  Moderne gezelschapsdierenkliniek, met o.a. in-house laboratorium bloedanalyse, digitale beeldvorming echo/röntgen, tandheelkundige unit, gasanesthesie.  Salariëring passend bij jou functie.  Overnachtingsmogelijkheid tijdens de diensten, indien gewenst. Heb je bij het lezen van dit alles ook het goede gevoel ervaren? Stuur je sollicitatie dan aan: info@dierenkliniekmiddenwaard.nl t.a.v. Stephanie Baldée.

22 maart 2017
Mijn Dierenkliniek
Zuid-Holland

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren

Mijn Dierenkliniek is op zoek naar een enthousiaste dierenarts gezelschapsdieren die zelfstandig kan werken. Wij bieden een leuke baan in een gezellig team voor 32-36u per week. Je zult werken in een prachtige kliniek, die beschikt over moderne en uitgebreide behandelmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.mijndierenkliniek.nl/over-ons/vacatures/

22 maart 2017
Dierenkliniek Drunen
Noord-Brabant

Waarneming dierenarts gezelschapsdieren

waarneming in éénmanspraktijk gezelschapsdieren, net verhuisd naar gloednieuwe kliniek , geen avond- of weekenddiensten

21 maart 2017
Dierenkliniek Breda
Noord-Brabant

Waarneming ervaren gezelschapsdierenarts minimaal 9 maanden

Vanwege een langdurig zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren die ons team wil komen versterken. Het gaat over een waarneming van 24-36 uur per week. De vervanging is in ieder geval voor een periode van 9 maanden, start vanaf mei/juni. Dierenkliniek Breda is een snel groeiende, jonge en moderne kliniek voor eerste- en tweedelijns diergeneeskunde voor gezelschapsdieren. Binnen onze kliniek streven wij naar een optimale zorg door persoonlijk, laagdrempelig en deskundig te zijn. We werken met een hecht team van 4 dierenartsen en wij staan samen garant voor een persoonlijke en hoogwaardige zorg voor onze patiënten en cliënten.

21 maart 2017
Dierenartsenpraktijk Zuidhorn
Groningen

Vacature Gezelschapsdierenarts

Dierenartsenpraktijk Zuidhorn-Reitdiep is op zoek naar een enthousiaste Gezelschapsdierenarts voor 20-30 uur per week. Voor meer informatie verwijs ik u naar het bijgevoegde functieprofiel. We nodigen je van harte uit om te solliciteren wanneer jij je hierin herkent.

20 maart 2017
Dierenkliniek Twente
Overijssel

Waarneming Dierenarts gezelschapsdieren

Waarnemer gezocht. Onze moderne praktijk voor gezelschapsdieren zoekt een dierenarts voor meerdere waarnemingen in de periode april tot en met september. Het betreft aansluitende periodes variërend van 1 tot 2 weken in het voorjaar tot 9 weken in de zomervakantie. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat bij drukte in de praktijk er gedurende de gehele periode een vast aantal uren in de week bij kunnen komen, dit uiteraard in overleg. En bij het doorzetten van de huidige groei van de praktijk en bij gebleken geschiktheid is er een kans dat er uiteindelijk een deeltijdbaan ontstaat aan het eind van de waarneming. Wat bieden wij : – een goed geoutilleerde praktijk met veel mogelijkheden op het gebied van onderzoek – een goed op elkaar ingespeeld team dat altijd bereid is om een nieuwe collega op te vangen en te begeleiden – een goede sfeer in de praktijk – tijdelijke woongelegenheid bij de praktijk Wat vragen wij : – een gemotiveerde collega wiens interesse ligt op het gebied van de gezelschapsdieren – liefst enige ervaring in de praktijk zodat met name de spreekuren snel zelfstandig gedraaid kunnen worden – goede communicatievaardigheden en een teaminstelling – klantvriendelijkheid moet voorop staan – een gezonde commerciële instelling Bent u geïnteresseerd en ziet u zichzelf terug in het gevraagde profiel neemt u dan op zo kort mogelijke termijn contact met ons op. Dierenkliniek Twente Jan en Marina Dolfing Haaksbergerstraat 399a 7545 GL Enschede tel : 053-4306010

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu