Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


19 maart 2018
adVee Dierenartsen
Noord-Brabant

Vacature Varkensdierenarts

adVee dierenartsen is een moderne gemengde praktijk met 37 dierenartsen en 27 overige medewerkers met vier locaties gelegen tussen Eindhoven, ’s Hertogenbosch en Venlo. Vanuit deze locaties bedienen wij varkenshouders door heel Nederland en het grensgebied van Duitsland en België. Vanwege de omvang van de praktijk is er veel ruimte voor individuele ontwikkeling en zijn we in staat om onze kennis van de varkenshouderij op een hoog niveau te houden. Mede door ons eigen laboratorium zijn we in staat om snel en efficiënt in te kunnen spelen op problemen die spelen bij onze klanten. Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op korte termijn op zoek naar een Varkensdierenarts Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ondernemende dierenarts met goede contactuele eigenschappen. Hij/zij moet de intentie hebben zich voor langere tijd aan onze praktijk te binden. Ervaring is een pré. Het gaat om een aanstelling op onze locatie in Ysselsteyn (Limburg), maar werkzaamheden zullen op termijn over heel het werkgebied uitgebreid worden. Wij bieden een dienstverband van 40 uur per week in een prettige werksfeer. Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao. Heb je belangstelling stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV voor 15 mei naar lucyl@advee.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met M. Nuyens 0413-292929

19 maart 2018
Dierenartsenpraktijk Ell
Limburg

Waarneming Dierenarts gezelschapsdieren

Binnen onze praktijk werken we volledig gescheiden per diersoort en voor ons gezellige en ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen gezelschapsdieren zoeken we uitbreiding van ons team deze zomer. Ook zonder ervaring ben je welkom: je wordt intern goed ondersteund door ons team, maar om goed ingewerkt te worden zouden we je dan al graag vanaf mei-juni 2018 in dienst willen nemen.

19 maart 2018
Dierenartsenpraktijk Ell
Limburg

Waarneming Dierenarts gezelschapsdieren

Binnen onze praktijk werken we volledig gescheiden per diersoort en voor ons gezellige en ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen gezelschapsdieren zoeken we uitbreiding van ons team deze zomer. Ook zonder ervaring ben je welkom: je wordt intern goed ondersteund door ons team, maar om goed ingewerkt te worden zouden we je dan al graag vanaf mei-juni 2018 in dienst willen nemen.

19 maart 2018
Dierenartsenpraktijk Bernheze
Noord-Brabant

Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren

Wij zijn op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 8-16 uur per week. Samen met ons kleine maar ervaren team verzorg je zelfstandig eerstelijns spreekuren en operaties. Je werkt op maandag en/of dinsdag en hebt 1 avond per week consignatiedienst en 1 weekenddienst (consignatie) per 4 weken. Overnachtingsmogelijkheden zijn bespreekbaar. Zoek je een praktijk waar de klant geen nummer is maar een naam heeft, waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en waar je de vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Stuur dan je sollicitatie naar: ester@dapbernheze.nl

15 maart 2018
Universiteit Utrecht
Utrecht

Vacature Intern Dierenarts Oogheelkunde (1,0 fte)

Intern Dierenarts Oogheelkunde (1,0 fte) Als intern Oogheelkunde draag je bij aan het onderwijs, de patiëntenzorg en het onderzoek van de afdeling Oogheelkunde van het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren. Incidenteel werk je ook in avond-, nacht- en weekenddiensten van de spoedzorg, in de dagspoed en in Intensive Care-diensten van het departement. Wij zoeken een dierenarts met aantoonbare belangstelling voor de oogheelkunde en affiniteit met onderwijs. Iemand die graag in teamverband werkt, goede communicatieve vaardigheden heeft en de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift beheerst. Ervaring van tenminste twee jaar in een goed geoutilleerde gezelschapsdierenpraktijk strekt tot de aanbeveling. Wil je je talenten op het gebied van oogheelkunde en onderwijs verder ontwikkelen aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht? En wil je ons driekoppige team komen versterken? Solliciteer dan voor 25-03-2018 op deze vacature via www.uu.nl/vacatures, of neem voor meer informatie contact op met prof. dr. M.H. Boevé (m.h.boeve@uu.nl) of dr. S.C. Djajadiningrat-Laanen (s.c.djajadiningrat@uu.nl).

15 maart 2018
Vallei & Wetering dierenartsen
Utrecht

Vacature Rundveearts

VALLEI & WETERING dierenartsen zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste Parttime RUNDVEEARTS m/v Vallei & Wetering dierenartsen is een praktijk in de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug gericht op landbouwhuisdieren. Wegens het vertrek van een gewaardeerde collega zoeken wij een nieuwe collega. Hij/zij komt ons team van 8 dierenartsen en 5 assistenten versterken en herkent zich in de onderstaande omschrijving: We zijn een betrokken praktijk die staat voor de hedendaagse veehouderij en de relatie met de klant, met aandacht voor het hele bedrijf en het individuele dier! Wanneer voel jij je bij ons thuis? - Als betrokkenheid een natuurlijke houding voor je is; - Als je wilt uitblinken in herkauwers; - Als je oprecht en collegiaal bent in je doen en laten; - Als je je wilt ontwikkelen en bereid bent daarin te investeren, net als wij; - Als je bereid bent constructieve feedback te geven en te ontvangen. Alleen dan kunnen we elke dag samen nog een beetje beter worden. Wat verwachten wij vakinhoudelijk? - Dat je geborgd Rundveedierenarts bent; - Dat je proactief bent ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen; - Dat je mee wilt draaien in het dienstenrooster (1 op 4, we werken met een achterwacht). Wij bieden: - Een functie voor 16 – 24 uur per week in overleg; - Een gezellig team waarbij vertrouwen belangrijk is en humor gewaardeerd wordt; - Een moderne praktijk met goede ICT en een eigen lab; - Ruimte voor persoonlijke en professionele groei. - Een goed salaris met een dienstvergoeding Herken jij jezelf hierin en wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan, twijfel dan geen moment en stuur voor 7 april je sollicitatiebrief met CV, inclusief pasfoto naar info@valleienwetering.nl

15 maart 2018
Dierenartsen Skarsterlan
Friesland

Vacature Dierenarts Landbouwhuisdieren

Vacature Dierenarts Landbouwhuisdieren Wegens vertrek van een van onze collega’s, is er een plek vrijgekomen voor een nieuwe collega dierenarts voor LHD in deeltijd (grootte in overleg), om zo het team weer op volle sterkte brengen in onze praktijk “Dierenartsen Skarsterlân” in Zuidwest Friesland. Op volle sterkte bestaat ons team uit 4 dierenartsen voor landbouwhuisdieren, 2 dierenartsen voor gezelschapsdieren en 4 paraveterinairen. In dit team is veel ruimte voor zelfontplooiing en is het werk zeer afwisselend, terwijl de praktijk is voorzien van de modernste middelen op het gebied van diagnostiek en bedrijfsbegeleiding. Ben jij de initiatiefrijke bevlogen gecertificeerde rundveedierenarts, heb je ook affiniteit voor gezelschapsdieren en heb je enige ervaring? Richt dan je sollicitatie per e-mail aan: Dierenartsen Skarsterlân, e-mailadres: kiersjoure@home.nl. Voor meer informatie: Jaap Kiers: 06-53719500

14 maart 2018
Universiteit Utrecht
Utrecht

Vacature Dierenarts (intern) in veterinaire anesthesie en analgesie gezelschapsdieren 1.0 fte

Dierenarts (intern) in veterinaire anesthesie en analgesie gezelschapsdieren 1.0 fte Als intern lever je een zelfstandige bijdrage aan de patiëntenzorg van de afdeling anesthesiologie gezelschapsdieren. Het werk bestaat niet alleen uit het uitvoeren van de anesthesie, maar ook zullen o.a. sedaties, pre-anesthetisch onderzoek en begeleiden van de recovery tot de taken behoren. Het patiëntenbestand bestaat voornamelijk uit honden en katten. Actieve participatie in het onderwijzen van studenten is een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Wij zoeken een afgestudeerd dierenarts met bij voorkeur ervaring in de gezelschapsdiergeneeskunde. Iemand die graag in teamverband werkt, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en goed met druk om kan gaan. Heb jij interesse in en gevoel voor de anesthesie en wil je graag bijdragen aan het geven van kwalitatief goed onderwijs? Dan is deze baan uiterst geschikt voor jou! Ons team biedt een gezellige, collegiale werkomgeving waar binnen zeker ruimte wordt gecreëerd voor het vergroten van kennis en ervaring. Geïnteresseerd? Solliciteer dan voor 31-03-2018 via www.uu.nl/vacatures.

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu