Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


24 mei 2018
Petplan dé huisdierenverzekering
Noord-Holland

Vacature Veterinair Manager (lid MT)

Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die een structurele bijdrage levert aan de groei van de organisatie met een focus op samenwerking met dierenartsen en andere partijen en organisaties in de veterinaire en huisdierenbranche.

24 mei 2018
Dierenartsenpraktijk De Driehoek
Gelderland

Vacature Geborgde rundvee dierenarts

Wij zoeken op korte termijn een geborgde rundvee dierenarts met een kritische blik en een praktische werkhouding voor 32 tot 36 uur per week. Onze praktijk ligt centraal in de stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen. Voor verdere informatie zie de bijlage.

23 mei 2018
Lentiz Onderwijsgroep
Zuid-Holland

Vacature Dierenarts/docent paraveterinaire ondersteuning

Je verzorgt de theorie- en praktijklessen voor studenten die de opleiding dierenartsassistent paraveterinaire volgen. Je leert hen ook alles over het assisteren bij operaties en je geeft theorielessen anatomie, fysiologie, anesthesie/laboratorium en pathologie.

23 mei 2018
Dierenartsenpraktijk Bernheze
Noord-Brabant

Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren

Wil jij werken in een gezellige laagdrempelige praktijk waar een huisdier geen nummer is maar een naam heeft? Dan zijn wij de praktijk voor jou! Dierenartsenpraktijk Bernheze (Heesch, Noord-Brabant) is per 1 juli 2018 op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren Ons aanbod • een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan/praktijkovername in de toekomst • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO • training en opleiding die aansluiten op jouw behoeftes • de mogelijkheid om je passies en talenten verder te ontwikkelen • spreekuur op afspraak • geen avondspreekuren • weekenddienst 1 op 4 • meer uren in de toekomst bespreekbaar We streven naar een persoonlijke en deskundige benadering richting de klanten en hun huisdieren en zoeken daarvoor ambitieuze professionals! Om invulling te geven aan jouw ambities bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en, samen met je collega’s, een eigen draai te geven aan je werkzaamheden. Je bouwt proactief aan de relaties met onze klanten, je draagt eindverantwoordelijkheid voor het diergeneeskundig handelen en ontwikkelt als team een geheel bij jou en ons passende werkwijze. Om je te helpen om succesvol te worden als dierenarts krijg je voldoende kans tot het volgen van nascholing. Jouw input wordt hierin zeer gewaardeerd. Jouw profiel (16 uur per week, maandag en dinsdag) Je bent een zelfstandig werkend en communicatief sterke dierenarts die goed tot zijn/haar recht komt in een klein betrokken team. Daarnaast weet je waar je passies en ambities liggen en wil je, samen met ons, bouwen aan de verdere groei van de praktijk. Je bent collegiaal en bereid om vakantiewaarneming binnen de praktijk te doen. • je verzorgt zelfstandig eerstelijns spreekuren en operaties; • nauwkeurigheid, netheid en collegialiteit zijn erg belangrijk voor je; • je bent flexibel en besluitvaardig en laat je niet snel uit het veld slaan; • samenwerken op gelijkwaardig niveau vind je fijn; • ad hok beslissingen nemen is geen probleem voor je; • je bent geïnteresseerd in de organisatorisch kant van een praktijk; • weekend- en avonddiensten zijn geen probleem voor je (overnachtingsmogelijkheden bespreekbaar). Solliciteer en maak kennis met ons gezellige, dynamische en gedreven team! Heb je vragen, wil je graag meer weten over deze functie of wil je solliciteren? Stuur dan je vragen/sollicitatiebrief met CV naar: ester@dapbernheze.nl

17 mei 2018
Dierenkliniek Ridderkerk b.v.
Zuid-Holland

Vacature Dierenarts gezelschapsdieren met nacht- en weekenddiensten paarden

We zoeken jou als je interesse hebt in paardengeneeskunde en GD en bij een gezellige groep dierenliefhebbers wilt werken, in de regio Rotterdam/Dordrecht! Lees de bijlage.

17 mei 2018
Dierenkliniek Smarius
Noord-Brabant

Vacature Ervaren gezelschapsdierenarts

Ben jij een dierenarts met minimaal 2 jaar ervaring en is het bieden van de beste veterinaire zorg voor jou belangrijk? Dan is deze vacature iets voor jou! Dierenkliniek Smarius is een nieuwe goed geoutilleerde eerstelijns praktijk in Tilburg. Bij ons staat optimale zorg voor het dier, een goede relatie met de cliënt en een open collegiale sfeer hoog in het vaandel. We vinden onderlinge interventie en reflectie belangrijk zodat we elkaar stimuleren om de kwaliteit van de praktijk te waarborgen en te verbeteren. In ons enthousiast team van 3 dierenartsen en 3 paraveterinairen is er ruimte voor een nieuwe collega. We zoeken een ervaren gezelschapsdierenarts voor 1 à 2 dagen per week en vakantie collega's, met mogelijkheid tot uitbreiding van uren. Het zelfstandig draaien van spreekuren en uitvoeren van basisoperaties is een must. Heb jij geen 9 to 5 mentaliteit en beschik je over een goede communicatieve vaardigheden, stuur dan je CV en motivatiebrief naar: coensmarius@gmail.com

17 mei 2018
Deurze-Smilde-Assen
Drenthe

Vacature dierenarts gezelschapsdieren

Vacature dierenarts gezelschapsdieren 1e en 2e lijn, bij voorkeur met ervaring voor 25-40 uur met deelname in dienstenrooster (1 op 6-7). Zin in een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende baan in een mooie omgeving? Het betreft een vacature in Assen, Drenthe Er wordt voor de gezelschapsdieren samengewerkt met de praktijken Norg ,Vries en Gieten. Er is een goede dienstregeling met deze buurtcollega’s, regelmatig overleg met collega’s en een gedegen inwerkperiode staat op de rol. Wij zoeken: - Een enthousiaste, bij voorkeur ervaren, sociale collega gezelschapsdieren met uitgediepte (deel-)interesse in de 1e en evt. 2e-lijnspraktijk - Iemand die flexibel is en bereid is om mee te draaien in de diensten en extra uren in de vakanties - Iemand met hart voor dier en eigenaar Wij bieden: - Een uitdagende baan in een goed geoutilleerde, servicegerichte praktijk met veel mogelijkheden - Mogelijkheid om nascholingen te volgen - Begeleiding waar nodig, je staat nooit alleen, inwerkperiode in overleg - Een drukke agenda met veel variatie aan patiënten Stuur je CV met motivatiebrief naar: henno@dierenartsassen.nl

16 mei 2018
Oculus Insights BV
Utrecht

radioloog en paardendierenarts in het buitenland

Oculus Insights is twaalf jaar geleden begonnen met het geven van interactief praktijk management onderwijs voor paardenpraktjken. Dit is uitgegroeid tot een breed scala aan onderwijs, van eendaagse workshops tot onze driejarige Veterinary Business School. Wij zijn werkzaam in Europa, VS, Canada, China, Australië en Nieuw-Zeeland met diverse programma’s voor alle soorten praktijken. Voor twee praktijken waarvoor wij het management verzorgen zijn wij op zoek naar medewerkers. Een praktijk in de Verenigde Staten en een praktijk in China. Meer informatie vindt u in de bijlage. Interesse in onze vacatures? Neem contact op met Joop Loomans via +31 (0) 653641514 of stuur een e-mail naar jloomans@oculusinsights.net

1
2
3
4
5
6
 

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu