Vacature plaatsen

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega. Deze dienst is ook beschikbaar voor niet-leden, omdat wij willen dat onze leden snel een passende baan vinden en omdat wij willen dat onze leden snel personeel kunnen aannemen wanneer zij een vacante functie hebben.

Tarieven

Aan het plaatsen van een vacature zijn kosten verbonden. Het plaatsen van een waarneming is voor leden van de vereniging gratis, wanneer het gaat om een waarneming die niet langer duurt dan zes maanden.

  • Klik hier voor meer informatie over de tarieven personeelsadvertenties praktijken.
  • Klik hier voor meer informatie over de tarieven commerciële personeelsadvertenties.

Procedure

Na het verzenden van het formulier ontvangt de medewerker vacaturebank uw aanvraag. De medewerker zal in de meeste gevallen dezelfde dag nog, maar uiterlijk binnen twee werkdagen na het invullen van het formulier een ontvangstbevestiging sturen en de vacature activeren.

Contact

De vacaturebank is (op werkdagen) per e-mail bereikbaar.
Voor informatie over het plaatsen van een vacature buiten de praktijk kunt (commercieel, scholen etc.) u contact opnemen met Cora van Hattem, Manager Dienstverlening via e-mailadres c.van.hattem@knmvd.nl  of telefoonnummer 06 20 19 36 54.