Vacature plaatsen

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega. Deze dienst is ook beschikbaar voor niet-leden, omdat wij willen dat onze leden snel een passende baan vinden en omdat wij willen dat onze leden snel personeel kunnen aannemen wanneer zij een vacante functie hebben.

Gratis vacatures voor waarneming bij uitval door corona

Ben je een zelfstandig praktiserende dierenarts en door het coronavirus niet meer in staat om (volledig) te werken of heb je te kampen met uitval van collega dierenartsen? We komen je graag tegemoet met een gratis advertentie voor waarneming op de KNMvD-vacaturebank. Dit aanbod geldt voor leden en niet-leden van de KNMvD en tot nader bericht.
Hiermee hopen we dat elke dierenarts-ondernemer met gezondheidsproblemen in staat is de praktijk  zo goed mogelijk open te houden.
We leven mee met iedereen die door het coronavirus wordt geraakt en wensen alle veterinaire professionals gezondheid en veerkracht in deze crisistijd.
Je kunt hier je oproep om een waarnemer plaatsen.

Tarieven

Aan het plaatsen van een vacature zijn kosten verbonden. Het plaatsen van een waarneming is voor leden van de vereniging gratis, wanneer het gaat om een waarneming die niet langer duurt dan zes maanden.

  • Kijk hier voor meer informatie over de tarieven personeelsadvertenties praktijken.
  • Kijk hier voor meer informatie over de tarieven commerciële personeelsadvertenties.

Procedure

Na het verzenden van het formulier ontvangt de medewerker vacaturebank uw aanvraag. De medewerker zal in de meeste gevallen dezelfde dag nog, maar uiterlijk binnen twee werkdagen na het invullen van het formulier een ontvangstbevestiging sturen en de vacature activeren.

Tijdschrift voor Diergeneeskunde

Indien u de vacature ook geplaatst in het Tijdschrift voor Diergeneeskunde wilt hebben, leest u HIER de deadlines.

Contact

De vacaturebank is (op werkdagen) per e-mail bereikbaar.
Voor informatie over het plaatsen van een vacature buiten de praktijk kunt (commercieel, scholen etc.) u contact opnemen met Cora van Hattem, Manager Dienstverlening via e-mailadres c.van.hattem@knmvd.nl  of telefoonnummer 06 20 19 36 54.