Vacature plaatsen

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega. Deze dienst is ook beschikbaar voor niet-leden, omdat wij willen dat onze leden snel een passende baan vinden en omdat wij willen dat onze leden snel personeel kunnen aannemen wanneer zij een vacante functie hebben.

Tarieven

Aan het plaatsen van een vacature zijn kosten verbonden. Het plaatsen van een waarneming is voor leden van de vereniging gratis, wanneer het gaat om een waarneming die niet langer duurt dan zes maanden.

  • Online plaatsing: KNMvD-leden: €155, Niet-leden Niet-leden: €319 voor 60 dagen.
  • Kiest u voor een advertentie in het TvD, dan betaalt u als lid niets voor plaatsing plaatsing in de online vacaturebank. Niet-leden betalen naast de prijs voor de personeelsadvertentie in het TvD een toeslag van €56,50,-
  • Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor personeelsadvertenties in het Tijdschrift voor Diergeneeskunde.
  • Kijk hier voor meer informatie overige advertenties in het Tijdschrift voor Diergeneeskunde.

Procedure

Na het verzenden van het formulier ontvangt de medewerker vacaturebank uw aanvraag. De medewerker zal in de meeste gevallen dezelfde dag nog, maar uiterlijk binnen twee werkdagen na het invullen van het formulier een ontvangstbevestiging sturen en de vacature activeren.

Tijdschrift voor Diergeneeskunde

Indien u de vacature ook geplaatst in het Tijdschrift voor Diergeneeskunde wilt hebben, leest u HIER de deadlines.

Contact

De vacaturebank is (op werkdagen) per e-mail bereikbaar.
Voor informatie over het plaatsen van een vacature buiten de praktijk kunt (commercieel, scholen etc.) u contact opnemen met Cora van Hattem, Manager Dienstverlening via e-mailadres c.van.hattem@knmvd.nl  of telefoonnummer 06 20 19 36 54.