Vaccinatiecampagne 2022: haak aan en download de materialen

De vaccinatiegraad van huisdieren moet omhoog, daarom voert de KNMvD ook dit jaar campagne om diereneigenaren te informeren over de risico’s van infectieziekten, en de mogelijkheden van preventief vaccineren. De KNMvD heeft speciaal voor leden een toolkit ontwikkeld met materiaal om te gebruiken in de wacht- en spreekkamer en online.

Samen staan we sterk om meer bewustzijn en bereidheid te creëren bij eigenaren om hun dier te laten vaccineren. Help je mee met je team om hier een grootschalig succes van te maken? Maak dan gebruik van de toolkit. Deze zit vol met materialen om zelf uit te printen voor in de praktijk en voor gebruik op websites, nieuwsbrieven en sociale media. KNMvD-leden kunnen daarnaast kosteloos brochures bestellen om aan klanten uit te delen of in de wachtkamer neer te leggen. Voor het online materiaal kun je er voor kiezen om te linken naar de informatie op dierenarts.nl, of naar een plek op jullie eigen website.

Nieuw materiaal

Natuurlijk is Elsje dit jaar ook weer van de partij, en kun je het promotiemateriaal van vorig jaar hergebruiken. Dit jaar hebben we ook nieuw materiaal ontwikkeld met een KNMvD-uitstraling. Het is aan jou als lid om te bepalen welk materiaal je waar inzet.

Op deze pagina kunt u de materialen downloaden (inloggen).

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen