Veterinair vrijdagmiddaggesprek: de Code voor de Dierenarts en de impact op NVWA-dierenartsen

De NVWA en Cluster DIMEO van de KNMvD, organiseren in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde een Veterinair Vrijdagmiddag Gesprek over de impact van de vernieuwde Code voor de Dierenarts op NVWA-dierenartsen en het veterinair tuchtrecht. Op 9 december om 16.00 uur nemen een aantal sprekers zitting aan tafel in Studio 041 op de Uithof in Utrecht. 

Aan dit gesprek nemen deel; Joost van Herten, (senior beleidsmedewerker KNMvD), Jan Vaarten, (voorzitter van de commissie ethiek KNMvD), Lorraine Schleeper, (gemachtigd klachtambtenaar, werkzaam bij LNV) en Theo Witjes (practitioner en voormalig lid van het VTC). Zij bespreken onder leiding van Merel Langelaar de Code voor de Dierenarts en het veterinair tuchtrecht in algemene zin en wat dat specifiek betekent voor de toezichthoudend dierenarts. Tijdens deze livestream kunnen kijkers vragen stellen in de chat. De uitzending zal om 16.45 afgelopen zijn.

DIMEO en de NVWA nodigen alle toezichthoudende dierenartsen van de NVWA uit om digitaal deel te nemen aan het gesprek. Verdere informatie en de Teams link zullen nader uitgestuurd worden door de NVWA.

Mocht je deze uitzending live niet kunnen bijwonen is er ook een mogelijkheid om deze later terug te kijken.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen