Vragenlijst: ontwikkeling van duurzame en natuurlijke producten voor gezelschapsdieren

Als onderdeel van mijn junior stage wil ik graag een korte 5-minuten-enquête houden onder dierenartsen. De enquête gaat over het gebruik, kennis, behoeftes en ervaringen van gezondheidsondersteunende middelen voor met name honden en paarden.

Uit een recent door mij gehouden kleinschalige enquête bleek dat een verassend hoog percentage dierenartsen interesse heeft in het gebruik van natuurlijke middelen.

Graag zou ik willen onderzoeken wat de landelijk trend hiervan is. Deze informatie wordt teruggekoppeld naar de KNMvD. Ik hoop op uw medewerking! Alvast dank. Theresa Keller (studente aan de Hogeschool Van Hall Larenstein Leeuwarden)

Naar de vragenlijst

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen