Wat drijft Jos Goebbels namens Cluster DIMEO?

Jos Goebbels

Ik vind het belangrijk dat de dierenarts wordt vertegenwoordigd door een sterke en professionele organisatie als de KNMVD. Daarbij moet iedere dierenarts zich vertegenwoordigd voelen, zowel praktiserende dierenartsen als dierenartsen die werkzaam zijn in andere functies, zoals overheid en bedrijfsleven. Ik ben dan ook al vele jaren lid van DIMEO en de voorgangers. Ik stel mij verkiesbaar omdat ik gelet op mijn diverse werkzaamheden bij de overheid en het bedrijfsleven DIMEO goed kan vertegenwoordigen in de RvA.

 

Je kunt stemmen tot en met vrijdag 26 maart 2021!

 

Stemformulier Cluster DIMEO

"Iedere dierenarts moet zich vertegenwoordigd voelen, zowel praktiserende dierenartsen als dierenartsen die werkzaam zijn in andere functies, zoals overheid en bedrijfsleven." - Joes Goebbels

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen