De GGL heeft als doel de dierenarts werkzaam in de landbouwhuisdieren behulpzaam te zijn en te helpen ontplooien. Daarom willen wij nauw contact onderhouden met jonge en aankomende dierenartsen landbouwhuisdieren, om te weten waar we jullie in kunnen ondersteunen. Dit is erg belangrijk, omdat een groot deel van de jonge dierenartsen na 5 jaar niet meer werkzaam is voor hun eerste werkgever of zelfs helemaal niet meer actief is in de landbouwhuisdieren. Van elkaars positieve én negatieve ervaringen valt veel te leren!

Eerdere bijeenkomsten waren een groot succes, daarom organiseert de GGL met regelmaat opnieuw een Veterinair Café. Tijdens deze avond komen drie sprekers vertellen over een bepaald thema. Voorbeelden van thema’s zijn: werken in het buitenland, omgaan met problemen in de praktijk etc. Het veterinair café wordt georganiseerd in samenwerking met de V.V.F.C. “De Uithof”.

Aansluitend kan er worden gediscussieerd, waarna we met z’n allen heerlijk wat gratis drankjes en borrelhappen kunnen nuttigen!