accreditatiepunten
in aanvraag

Leerlijnvergadering Commissie Vleeskalveren

  31 oktober 2019  in Houten

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de leerlijnvergadering. Mark Heijmans, bodem-, water- en luchtdeskundige van de LTO, zal de discussie in politiek en omgeving duiden over stikstof,  natuur, dieraantallen, rol Europa/rijk/provincie, oplossingen en dilemma’s, rol LTO Nederland, effect voor kalverhouders, relaties met andere dossiers zoals fosfaatrechten, kalverimporten, kringlooplandbouw, hokgrootte, positie integraties. 


Inschrijven voor dit evenement

U bent van harte welkom om deel te nemen aan de leerlijnvergadering die onder meer in het teken staat van ‘stikstof’.

Wanneer:

Donderdag 31 oktober  van 15:00 tot circa 17.00 uur

Waar:

KNMvD gebouw, De Molen 77, in Houten

Programma:

Mark Heijmans, bodem-, water- en luchtdeskundige van de LTO, zal de discussie in politiek en omgeving duiden over stikstof,  natuur, dieraantallen, rol Europa/rijk/provincie, oplossingen en dilemma’s, rol LTO Nederland, effect voor kalverhouders, relaties met andere dossiers zoals fosfaatrechten, kalverimporten, kringlooplandbouw, hokgrootte, positie integraties.

Hierna volgt een update van de bestuurswerkzaamheden: wat hebben we gedaan, wat staat op de rol, waar hebben we uw mening en medewerking voor nodig? Daarbij: de tijd van het huidige bestuur is (ruim) verstreken, het is tijd voor nieuwe gezichten. Vast staat dat we het anders gaan organiseren: gedeelde schouders is gedeeld werk. En het hoeft allemaal niet voor niets. Uitleg volgt deze middag, uw aanwezigheid, mening, ideeen zijn meer dan welkom.

Einde gepland rond 17 uur, nadien voor aanmelders een broodje, zoals u gewend bent.

Inschrijven:

Via Icovet (voorkeur) of Timmer@dapvug.nl

Uw aanwezigheid is hoogst gewenst met oog op de toekomst van de vakgroep!

Belangrijke informatie:

Datum
31 oktober 2019
Accreditatie punten
In aanvraag
Categorie
Cursus
Doelgroep
Landbouwhuisdieren