COVID-19 en klantcommunicatie

Wat kunt u uw klanten vertellen?

Op dierenarts.nl staat dit bericht: 

Zo help je samen met je dierenarts om het Coronavirus te beperken

Ook dierenartsen willen graag verdere verspreiding van het Coronavirus voorkomen. Dit houdt in dat ook zij thuis zullen blijven bij klachten als hoesten, keelpijn of koorts. Zij doen hun best de praktijken zo lang mogelijk open te houden, maar de bezetting van de praktijken zal hier en daar noodgedwongen minimaal zijn.

Wij vragen je begrip indien dierenartsen standaard niet-spoedeisende afspraken, zoals vaccinaties, castratie, nagels knippen en gebitsreiniging, uitstellen. Op deze wijze blijft er meer ruimte over voor eventuele spoedgevallen. Voor zover mogelijk zal spoedeisende diergeneeskundige hulp beschikbaar zijn.

Wij vragen je niet naar de praktijk te komen als je verkouden bent, hoest of koorts hebt. Verder is het advies om – als je toch naar de praktijk gaat – slechts 1 begeleider per dier mee te laten gaan, uiteraard geen hand te geven en de afstand tussen  jou en je dierenarts op 1,5 meter te houden. Wij verzoeken je om ook deze afstand te houden tot de andere huisdiereigenaren in de praktijk.

Vriendelijk verzoek om te pinnen in plaats van contant te betalen

 

Volg de laatste ontwikkelingen

In ons dossier Corona COVID-19 vind je nieuwsberichten, downloads en handige links. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen