Denk mee, praat mee, doe mee!

In maart 2021 zijn er weer jaarlijkse verkiezingen voor vrijgekomen functies in het KNMvD-bestuur, de clusterbesturen en in de Raad van Afgevaardigden (RvA). De leden van zowel de (cluster)besturen als de RvA treden af middels een dakpansgewijs aftreedschema. Clusterbestuurders en RVA-leden worden gekozen door de stemgerechtigden leden van de KNMvD.

Vacatures KNMvD 2021

Bij de KNMvD zijn er dit jaar vacatures voor:
penningmeester KNMvD-bestuur
voorzitter Cluster Landbouwhuisdieren
– bestuurslid Cluster Landbouwhuisdieren
bestuurslid Cluster Paard
– lid RvA Cluster Landbouwhuisdieren
– 2 leden RvA Cluster Gezelschapsdieren
– lid RvA Cluster DIMEO

Profiel

Heb je affiniteit met diergezondheid, dierenwelzijn en veterinaire volksgezondheid en wil je graag de koers bepalen van de beroepsvereniging voor alle dierenartsen? Wil je actief betrokken zijn bij de positionering van de vereniging en professie? Schroom je niet om een standpunt in te nemen en om je sterk te maken voor belangenbehartiging? Wil je je verbindende kwaliteiten inzetten in een dynamisch, soms verdeeld krachtenveld? Ben je gemotiveerd om jouw invloed te laten gelden voor het collectief? Stel je dan verkiesbaar. Je wordt gekozen voor drie jaar en je kunt eenmaal worden herkozen.

Op onze website vind je de beschikbare vacatures en meer informatie over de verkiezingen. Of ga met (cluster)bestuursleden of RvA-leden in gesprek over hun ervaringen.

Reageren?

Wees welkom om je vóór 8 februari 2021 via het sollicitatieformulier kandidaat te stellen!

Planning

Kandidaatstelling:                                                                          18 januari tot 8 februari 2021
Presentatie kandidaten in het TvD:                                         TvD maart 2021
Digitale en analoge verkiezingsperiode:                               19 t/m 26 maart 2021
Installatie RvA en benoeming (cluster)bestuursleden:   mei 2021

Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen