Dierenarts.nl op Horse Event

Tijdens Horse Event in Ermelo waren medewerkers van de KNMvD aan­wezig om onder andere uitleg te geven over Dierenarts.nl. Niet alleen haalden we een recordaantal reviews binnen op de website, ook hebben we interessante nieuwe contacten gelegd.

 

Bezoekers konden ter plekke een review over hun dierenarts schrijven. Er zijn bijna tweehonderd reviews, verspreid over twee dagen, geschreven. Een nieuw record ten opzichte van eerdere beursbezoeken met Dierenarts.nl. Bezoekers, maar ook aanwezige dierenartsen, reageerden enthousiast op de website. Zowel de mogelijkheid tot het geven van reviews als de aangeboden informatie werden gewaardeerd. Uit de statistieken van Dierenarts.nl (zowel van de website als social media) blijkt ook dat bijdragen van dierenartsen, denk hierbij aan een blog of advies, goed worden gelezen.

AUTEURS GEZOCHT

Het is dus interessant om als dierenarts jouw naam te verbinden aan Dierenarts.nl. Dit kan door een eenmalige of structurele bijdrage te leveren in de vorm van een blog, vlog, advies et cetera. Maar je kunt ook contact opnemen met de redactie via redactie@dierenarts.nl om ideeën aan te dragen of interessante bronnen door te geven. Alle input wordt gewaardeerd!

 

Ben je benieuwd of je al reviews hebt ontvangen? Ga naar Dierenarts.nl en zoek op plaats of postcode naar de locatie van de praktijk. Via het vergrootglas aan de linkerzijde van de website kun je snel op achternaam zoeken.

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen