Lees het TvD van mei online

Ik weet het nog goed. Eerst deden we nog een beetje lacherig over het nieuwe virus. Het advies was om in onze elleboog te hoesten en vaak onze handen te wassen. Dat deden we dus ook. Maar al snel werd duidelijk dat COVID-19 tot ernstige ziekte kon leiden. Ikzelf reisde op dat moment elke dag drie uur met de trein – en ik pikte al elke verkoudheid op in de drukte in de treinen en op de perrons. Ik vroeg daarom of ik thuis kon werken en nam aan het eind van de dag mijn laptop mee. De volgende dag werd het thuiswerken voor iedereen ingevoerd. Van het ene op het andere moment moesten we wennen aan vergaderingen via Teams en afstemming via WhatsApp. Gelukkig heb ik geen vrienden of familieleden verloren aan Corona, al zijn mijn ouders wel ernstig ziek geweest. Ikzelf heb bij mijn weten het virus niet gehad. Maar niet iedereen was even gelukkig.

Lees verder door in te loggen

Inloggen via Vet-login
Advertentie

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen