Veelgestelde vragen Vet-login

Wat kan ik met Vet-login?

Dierenartsen (niet-leden)
KNMvD-leden
Profiel aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat is Vet-login?
Vet-login is de methode om in te loggen op www.knmvd.nl. Met de komst van het nieuwe relatiebeheersysteem AFAS is er sinds 17 februari 2021 een nieuwe inlogmethode die de oude Vet-login vervangt om toegang te krijgen tot het ledengedeelte op de website van de KNMvD en de jaarboek-app.
Hoe kan ik mijn vet-login activeren?
Op 17 februari 2021 ontvang je als lid van de KNMvD een e-mail met daarin een activatielink. Je wordt dan naar de website geleid om vervolgens je e-mailadres ter bevestiging in te vullen en een nieuw wachtwoord te kiezen. Ook kun je na 17 februari 2021 je Vet-login activeren via www.knmvd.nl/activeren-vet-login/
Ik kan niet inloggen/mijn gebruikersnaam werkt niet, wat nu?
Je gebruikersnaam is gelijk aan je e-mailadres. Om in te loggen moet je dus je e-mailadres gebruiken in plaats van je (oude) gebruikersnaam.
Hoe zit het met mijn gegevens op dierenarts.nl?
Op dierenarts.nl staan de gegevens van dierenartsen met daarbij – indien aanwezig– het lidmaatschap van de KNMvD en registratie bij het CKRD. Er is nog geen koppeling met het nieuwe relatiebeheersysteem naar dierenarts.nl. Dit betekent dat nieuwe aanmeldingen van leden, nieuwe CKRD-vermeldingen en andere wijzigingen niet kunnen worden doorgevoerd en dus niet zichtbaar zijn. Totdat er een koppeling met het nieuwe systeem is, zijn alleen ‘oude’ bestaande gegevens (van vóór de migratie naar het nieuwe systeem) zichtbaar. Nadere informatie over de voortgang volgt.