Voordelen KNMvD profiel

Paraveterinair/medewerker bij een dierenartsenpraktijk
Dierenartsen (niet-leden)
KNMvD-leden
Profiel aanmaken

Veelgestelde vragen

Wat is Vet-login?
Vet-login is een inlogprofiel die je nodig hebt om in te kunnen loggen op de KNMvD website.
Wat kan ik met Vet-login?
Met Vet-login kun je inloggen op de KNMvD website en toegang krijgen tot Mijn profiel en je gegevens inzien of wijzigen, je nieuwsbrief voorkeuren beheren, inschrijven voor nascholing of evenementen, een reactie plaatsen onder artikelen en inloggen in de Jaarboek App. Ben je ook lid van de KNMvD? Dan kun je bijvoorbeeld ook artikelen uit het Tijdschrift voor Diergeneeskunde online lezen of online je facturen raadplegen.
Waarom Vet-login?
Met Vet-login introduceren we een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige en stabiele manier om in te loggen. Daarnaast is het eenvoudig om een eventueel vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen of te registreren voor een nieuw Vet-login account.
Heb ik mijn Z-login helemaal niet meer nodig?
Het kan zijn dat je je Z-login nog wel gebruikt voor andere diensten zoals PE-Veterinair. Dit blijft voorlopig ook na 1 augustus het geval. Op dit moment zal alleen de KNMvD overstappen op de vernieuwde methode om in te loggen. Je kunt een Z-login aanvragen kan via het aanvraagformulier Z-login
Ik kan niet inloggen?
Om in te loggen, gebruik je voortaan je e-mailadres in plaats van je (oude) gebruikersnaam. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten, dan kun je via de loginpagina een nieuw wachtwoord aanvragen.