Wisseling van de wacht bij afdeling Beleid

De afdeling Beleid is sinds kort weer op sterkte. Een deel van het team stelden we in het TvD van december 2017 al eens voor. Nu het team compleet is laten we je ook graag kennismaken met de nieuwe medewerkers.

Het team werd gevormd door Angelique, Evelien, Joost, Pauline, Renske en Ronald. Evelien kreeg een mooie nieuwe uitdaging op haar pad waardoor ze besloot afscheid te nemen van de KNMvD. Ook Renske zal de komende tijd niet werkzaam zijn op het kantoor. Zij is namelijk tot en met de zomer met zwangerschapsverlof.

Nieuwe gezichten

Gelukkig zijn er drie nieuwe collega’s bijgekomen. Kim, Michelle en Conny zijn de recente toevoegingen aan het team. Kim was al werkzaam bij de KNMvD. Vanuit de praktijk kwam ze vorig jaar naar de KNMvD en was hier onder andere de drijvende kracht achter de Nationale Veterinaire Najaarsdag. Ook Michelle was al een bekende in het pand in Houten. In 2017 deed ze haar stage bij ons. Inmiddels is ze afgestudeerd als dierenarts en werkt ze samen met Kim als ondersteuning voor onder andere de groepen en platforms, maar ook het organiseren van nascholingsbijeenkomsten en de NVN is in handen van dit duo. Conny was tot begin dit jaar nog werkzaam in de praktijk. Sinds begin april komt zij de afdeling versterken, waar zij zich met name zal inzetten voor het dossier kwaliteit, groepen en platforms.

Om te kunnen reageren op een bericht dient u ingelogd te zijn.


Inloggen