Nieuws

20 februari 2017

Cao-tekst voor dierenartsen in loondienst 2017 klaar

Het eerder bereikte principeakkoord tussen de werkgevers (BPW) en dierenartsen in loondienst (BPL) is verwerkt in de cao
Lees verder

20 februari 2017

Ledenkorting op Horsecheck Pro app

Voor leden van de KNMvD die gebruik willen maken van de Horsecheck app is er een speciale actie. De app is ontwikkeld voor dierenartsen die hiermee op eenvoudige wijze digitaal kunnen registreren of een paard voor de slacht bestemd is of niet.
Lees verder

17 februari 2017

D.S.K. zoekt oud filmmateriaal van Peerdepieten!

Heeft u bewegende beelden van een editie van Peerdepieten, dan hoort D.S.K. graag van u!
Lees verder

Rijksoverheid
15 februari 2017

Dode en zieke dieren bij dierenwinkel in Rotterdam

Tijdens de inspectie bleek dat niet alle dieren beschikking hadden over voldoende voer en water, hokken waren niet schoon en een aantal hokken zaten zo vol dat de dieren onvoldoende bewegingsruimte hadden.
Lees verder

15 februari 2017

Bravecto® in Radar

Radar schonk maandag 13 februari 2017 aandacht aan het product Bravecto®. Bravecto® is een diergeneesmiddel tegen vlooien en teken dat 12 weken werkt na het geven van de kauwtablet.
Lees verder

KNMvD
15 februari 2017

Wat betekent dierenarts.nl voor jou?

Ben je benieuwd wat de vernieuwde en verbeterde website Dierenarts.nl straks voor jou en je praktijk betekent? Kom naar de regiobijeenkomst in april!
Lees verder

Veterinary Happiness
14 februari 2017

Blog: Tips voor meer werkgeluk

Werkgeluk, een mooi maar nog altijd ongrijpbaar begrip. Wat bepaalt voor jou werkgeluk? Werkgelukdeskundige Ron de Jong geeft in zijn blog tips over meer werkgeluk.
Lees verder

Vetinfa@ct
9 februari 2017

Brucella canis vastgesteld bij honden in Nederland

Voor u als dierenarts is het belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke zoönosen. In de laatste nieuwsbrief van Vetinf@ct wordt er aandacht besteedt aan Brucella canis.
Lees verder

SPD
8 februari 2017

Hoe zit het met uw pensioen?

U gaat (weer) werken als dierenarts? Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen regelt uw pensioen. Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen, is het pensioenfonds van, voor en door dierenartsen.
Lees verder

8 februari 2017

Doe mee: Veterinary Happiness!

Iedereen die in de veterinaire wereld werkt, mag meedoen ... Of het nu in de praktijk, het onderwijs, de overheid of bedrijfsleven is. Stuur je motivatie voor maandag 27 februari 2017 in en maak kans op een lunch op locatie!
Lees verder

1
2
3
4
5
6
 

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Terug naar menu